HOCAOĞLU KAKEM TRİYOSUNA İŞYAN ETTİ

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, ”Maçımızı yöneten hakem triyosu 2 puanımızı çaldı” dedi

HOCAOĞLU KAKEM TRİYOSUNA İŞYAN ETTİ
25 Eylül 2017 - 22:23
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, ”Maçımızı yöneten hakem triyosu 2 puanımızı çaldı” dedi.
HAKEMLER İKİ PUANIMIZI ÇALDIRLAR
Atakum Belediyespor karşısında iyi bir oyun sergilediklerini belirten Yeşil-Beyazlı ekibin Direktörü Hakkı Hocaoğlu, ”Rakibimizin karşısında maça iyi başlayan taraf bizdik. Hakem triyosunun vermiş olduğu yanlış kararlar hem beni hem de taraftarlarımızın çileden çıkarttı. Bu maç bizim hakkımızdı. 3 puan alacağımız bir maçtan bir puanla ayrıldık. Hakemlere hakkımızı helal etmiyoruz.90 dakika boyunca iyi mücadele eden futbolcularımı kurtuluyorum” diye konuştu.
MAÇIMIZI YÖNETEN HAKEMLER İYİ OLSUN
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Sinopspor maçının hazırlıklarına Salı gününden itibaren başlayacaklarını hatırlatan Hocaoğlu, ”Biz takım olarak iyi ekibiz iyi mücadele ediyoruz.  Yeteri maçımızı yöneten hakemler iyi olsun bileğimizin gücü ile kazanamayacağımız maç olamaz kedimize güveniyorum. Bu arada hafta sonu Sinopspor ile karşılaşıyoruz. Takımımızda Atakum Belediyespor maçında cezalı duruma düşen Kemal Sabri Bayraktar ’in dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum