İFTAR SOFRASI ANCAK BU KADAR GÜZEL OLUR

İFTAR SOFRASI ANCAK BU KADAR GÜZEL OLUR Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesince tarım cenneti Bafra ilçesinde verilen toplu iftar programına katıldı

İFTAR SOFRASI ANCAK BU KADAR GÜZEL OLUR
12 Temmuz 2014 - 02:14
İFTAR SOFRASI ANCAK BU KADAR GÜZEL OLUR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesince tarım cenneti Bafra ilçesinde verilen toplu iftar programına katıldı.

Yaklaşık 7 bin 500 kişinin katıldığı iftar programında ilçe halkına hitap eden Başkan Yılmaz, Ramazan ayı iftar sofrasının ancak bu kadar güzel, Ramazan’ın ruhuna, özüne, anlayışına ve mantığına bu kadar uygun olabileceğini kaydetti.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nca organize edilen ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplu iftar yemeği, Bafra Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. Geçen yıl ki toplu iftar programına oranla daha yüksek katılımın yaşandığı iftara Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları Alaettin Bayrak, Muharrem Göksel ve Hakan Karaduman, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, muhtarlar, işadamları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

İftar öncesinde vatandaşlarla sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, iftarın ardından da Bafralılara hitap etti. İlçe halkının Ramazanını ve Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Yılmaz, ‘’Sevgili Bafralı hemşerilerim. Allah hepinizden razı olsun. Bu akşam Cumhuriyet meydanında 7 bin kişi ile iftar yaptık. Bir Ramazan ayının iftar sofrası ancak bu kadar güzel, Ramazan ayının ruhuna, özüne, anlayışına ve mantığına uygun olur. Paylaşmanın birlikte olmanın ve beraber olmanın en güzel örneğini sergilediniz.  Onun için sizlere teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Bu yıl geçen seneki iftar programına oranla daha yüksek bir katılım yaşandığını söyleyen Başkan Yılmaz, ‘’Geçen sene de bu meydanda birlikte iftar yapmıştık. Ama bu kadar kalabalık değildi. Bu sene ise daha kalabalık bir katılım ortaya koydunuz. İnşallah ömrümüz olur ve seneye daha kalabalık bir kitle ile 10 bine yakın bir katılımla birlikte iftar yaparız. Rabbim evlerinizde çocuklarınızla sağlık sıhhat içinde nice ramazanlar nasip etisin. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Hoş geldiniz sefa getirdiniz” ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum