İhanet şebekesi tüm kurumlardan temizlenmelidir

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bugün Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımızın haklılığı ortadadır

İhanet şebekesi tüm kurumlardan temizlenmelidir
18 Temmuz 2016 - 18:02
7- Boş kalıp haberCanik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bugün Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımızın haklılığı ortadadır. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi kurumlarımızda ve STK’larda en alt tabakadan en üst tabakaya kadar bu terör örgütü yandaşı olan herkes temizlenmelidir. Bu mücadeleye herkes katılmalıdır" dedi.
Her Pazartesi Müdürler Toplantısında Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile toplantı yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu hafta başındaki toplantıda "Hain çete yok edilene kadar gevşemek yok" çağrısında bulundu. Darbe girişiminin, şüphesiz en başta milletin ülkesine ve geleceğine sahip çıkma iradesi ile başarısızlıkla sonuçlandığına dikkat çeken Başkan Genç, "Bunun yanında Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu irade, hükümetimizin de olayı büyük bir sükûnetle idare etmesi sonrası adımları vakit geçirmeden atmasıyla sağlanmıştır. Ancak Cumhurbaşkanımızın dediği gibi kurumlarımızda ve STK’larda en alt tabakadan en üst tabakaya kadar bu terör örgütü yandaşı olan herkes temizlenmelidir" dedi.
1CUMHURBAŞKANIMIZIN HAKLILIĞI ORTADA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Paralel örgütün memleketi nasıl tehdit ettiğini, vatan hainliklerini daha önceden ortaya koyduğunu ifade eden Başkan Genç, "17-25 Aralık sürecinden bu tarafa Fetö terör örgütüne karşı biz de var gücümüzle mücadele ediyoruz. Bu hain çete yok edilene kadar herkes mücadeleye katılmalıdır. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başkomutanımızın haklılığı ortadadır. Ahlaksız yapıyla el ele, kol kola girenler, alt ve üst kademede olanlar temizlenene kadar mücadele yürütülmelidir. Biz bunu daha önce de çok defa dile getirdik. Bunların üzerine kararlılıkla ve şiddetle gidilecektir. Bu yapının tüm kurumlardan temizlenmesi için hepimize görev düşmektedir. Gevşemeyin, kararlılıkla ve cesaretle bu hainlere dur diyeceğiz" diye konuştu.
MEYDANDA DEMOKRASİ NÖBETİ
Vatan hainlerinin en sert şekilde cezalandırılacağını da dile getiren Başkan Osman Genç, "Bu hainlerin idam ile yargılanması, katlettikleri masum vatandaşlarımızın kanının yerde kalmaması için öfkemizi ve kararlılığımızı kaybetmeden mücadeleye devam etmeliyiz. Ancak bu canilerle silahlı kuvvetlerimizi aynı tutmamalıyız. Silahlı kuvvetlerimiz milletimizin gözbebeğidir" ifadelerini kullandı. Öte yandan Başkan Osman Genç, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar Demokrasi Nöbeti tuttu. Meydanı gezen ve vatandaşlardan meydanları boş bırakmamalarını isteyen Başkan Genç, hain çete temizlenene kadar belediye personeli ile Cumhuriyet Meydanı’nda Demokrasi Nöbeti tutmaya devam edeceklerini söyledi.
şokhaber.net

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum