İHH RAMAZAN AYI KUMANYA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Bafra İnsanı Yardım Derneği Yönetim Kurlu Başkanı İlyas Altuntaş, “Cumartesi günü toplanan gönüllüler ve yönetim üyeleri Ramazan Ayının yaklaştığını, ihtiyaç sahibi aileler, yetim ve dullara yönelik k

İHH RAMAZAN AYI KUMANYA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
19 Nisan 2016 - 18:07
Bafra İnsanı Yardım Derneği Yönetim Kurlu Başkanı İlyas Altuntaş, “Cumartesi günü toplanan gönüllüler ve yönetim üyeleri Ramazan Ayının yaklaştığını, ihtiyaç sahibi aileler, yetim ve dullara yönelik kumanya paketlerinin hazırlanması konusunu görüştük” dedi.
Hayır, sever insanlarla arada bir köprü görevi olmak gerektiğini ifade eden. Bafra İnsanı Yardım Derneği Yönetim Kurlu Başkanı İlyas Altuntaş”, Ramazan ayında herkesin evinde sıcak bir çorba kaynasın. Açlıktan bir insana bir zarar gelirse bütün Bafralı insanların sorumlu olacağını, bu farzı birilerinin üstlenmesi gerekiyor. Tüm Bafralı hayırsever vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Ramazan Paketlerimiz kuru gıda ve kahvaltılık çeşitlerinden oluşturulacaktır ”dedi.
HAYIR, SEVER VATANDAŞLARIMIZIN YARDIMLARINI BEKLİYORUZ
Bir ramazan paketinin bedeli 100 Türk lirası tutarında olduğunu hatırlatan Başkan Altuntaş, Ramazan Paketlerimizin hazırlanmasında yardımcı olmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız için BAFRA İHH İsmet paşa mahallesi İsmet paşa caddesi No:47/A 0.538 603 98 04 – 0.362 532 01 23 nolu  telefon numaramızı arayarak bizlere  ulaşabilirsiniz ve ayrıca Türkiye Finans Bankası TR53 0020 6001 8002 9505 6100 01 hesap numaramıza yatırabilirsiniz ”diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum