Ihlamur Cafe Restaurant Uğrak Mekânı Oldu

Samsun'un en çok tercih edilen mekânları arasında yerini alan Ihlamur Cafe Restaurant,  Karadeniz yöresine ait karalahana dolması, keşkek olmak üzere 82 çeşit zengin menüsü ile ziyaretçilerin uğrak me

Ihlamur Cafe Restaurant Uğrak Mekânı Oldu
11 Ekim 2015 - 19:03
Samsun'un en çok tercih edilen mekânları arasında yerini alan Ihlamur Cafe Restaurant,  Karadeniz yöresine ait karalahana dolması, keşkek olmak üzere 82 çeşit zengin menüsü ile ziyaretçilerin uğrak mekânı oldu.

İlkadım Belediyesi tarafından hizmete açılan Ihlamur Cafe Restaurant eşsiz manzarası ve damak tadına hizmet eden zengin farklı yemek çeşitleri ile Samsunlulara hizmet veriyor.

[gallery ids="35981,35982,35984"]

KARALAHANA DOLMASI VE KEŞKEK

Baruthane mahallesindeki eşsiz şehir ve deniz manzarası ile müşterilerine hizmet veren İlkadım Belediyesi Ihlamur Cafe Restaurant 82 çeşit yemek menüsü ile damak tadına hitap ediyor.  Balık, et ve sebze, pide olmak üzere yöresel zengin yemek menüsüne sahip olan Ihlamur Cafe Restaurantta Karadeniz yöresine has karalahana dolması ve keşke müşterilerin en çok tercih ettiği yemekler arasında.

EŞSİZ DENİZ VE ŞEHİR MANZARASI

Konumu ve eşsiz manzarası ile en çok tercih edilen mekânlar arasında yer alan Ihlamur Cafe Restaurantta iç ve dış mekân olmak üzere toplam 350 kişilik müşteri kapasitesi bulunmakta.  Ailelerin çocuklarıyla birlikte sıklıkla tercih ettiği Ihlamur Cafe Restaurantta çocukların rahatlıkla oyun oynayabileceği, hoşça vakit geçirebileceği çocuk oyun parkı da anne ve babaların keyifli bir vakit geçirmesi için dizayn edilmiş. Müşteri memnuniyeti önem gösteren zengin yemek menüsü ile kendine has konsepti ile dikkat çeken Ihlamur Cafe Restaurant, şehir içi ve dışından gelen çok sayıda insanın uğrak mekânı olarak hizmet veriyor.

IHLAMUR CAFE RESTAURANT ÖNE ÇIKTI

Belediye olarak Ihlamur Cafe Restaurantı Samsunluların hizmetine sunduklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Konumu ve manzarası ile dikkat çeken tesisimiz, damak tadına hitap eden içerisinde yöresel yemeklerin bulunduğu zengin yemek menüsü ile müşterilerine hizmet vermektedir. Ihlamur Cafe Restaurantımız kısa zaman içerisinde en çok tercih edilen mekânlar arasındadır. Tüm halkımıza hayırlı olsun " dedi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum