İhtiyacı Olan Çocuklar Sevindirilecek!

1453 Fatih Spor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl'ın dün sosyal medya hesabından "Bayramda 100 çocuk sevindirmek ister misiniz?" adlı yaptığı yardım duyurusu kısa sürede hedefin daha da üzerine çıktı

İhtiyacı Olan Çocuklar Sevindirilecek!
18 Haziran 2016 - 19:32
1453 Fatih Spor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl'ın dün sosyal medya hesabından "Bayramda 100 çocuk sevindirmek ister misiniz?" adlı yaptığı yardım duyurusu kısa sürede hedefin daha da üzerine çıktı. Anıl, "Biz bunu mahallemizde başlattık ancak bunun bütün mahallelere yayılmasını istiyoruz" dedi.
7- Boş kalıp haberRamazan Bayramı öncesinde mahallede temsil edilen 100 çocuğun bayramlık kıyafet, ayakkabı ve gömlek, penye gibi ihtiyaçlarını karşılamak istediklerini ifade ederek sosyal medya üzerinden kampanya başlatan 1453 Fatih Spor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl, kampanyaya desteğin beklentinin üzerinde olduğunu ve bu kampanyanın diğer mahalleler tarafından da yapılmasını istedi.
Anıl, yapılacak yardımların gizli olacağını ve kimseden maddi destek alınmayacağını ifade ederek şunları söyledi; "Kampanyamız kapsamında kimseden maddi olarak destek almayacağız. Destek olmak isteyenler bizlerden yardım edilecek çocuklarımızın beden ve ayakkabı numaralarını alacaklar bizlere aldıklarını getirecekler. Bizlerde alan el ile veren ile birbirine göstermeden yardımları yerine ulaştıracağız. Kampanyamıza 1 günde beklentimizin üzerinde bir destek geldi. Bizler istiyoruz ki bu kampanya sadece mahallemizde sınırlı kalmasın ve Samsun'un her mahallesinde bu kampanya başlatılsın."
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum