İKİDE İKİ YATIK VE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ...

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta Mücadele eden Samsun'un flaş ekiplerinden birisi olan Havza Belediyespor ‘un Teknik Sorumlusu Orhan Anıl, ”Güzelorduspor maçı galibiyeti ile yolumuza devam ediyoruz v

İKİDE İKİ YATIK VE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ...
19 Ekim 2015 - 23:18
Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta Mücadele eden Samsun'un flaş ekiplerinden birisi olan Havza Belediyespor ‘un Teknik Sorumlusu Orhan Anıl, ”Güzelorduspor maçı galibiyeti ile yolumuza devam ediyoruz ve nazar değmesin “dedi. 
LİG’DEKİ İKİNCİ GALİBİYETİMİZİ ALDIK

İyi bir oyunun sonucunda Güzelorduspor’u da mağlup etmeyi başladıklarını ifade eden Havza Belediyespor ‘un Teknik Sorumlusu Orhan Anıl ,”Rakibimizi karşısında her iki yarıda ortaya koyduğumuz güzel bir mücadele sonucunda ligdeki ikinci galibiyetimizi aldık ve futbolcularımı kutluyorum. Her yanımızda bulunan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
LİG’DE NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖRÜYORUZ
Bulancakspor karşısında da galibiyetler serisini devam ettireceklerini dile getiren kırmızı-beyazlı ekibin tecrübeli  Teknik Sorumlusu Orhan Anıl, ”Yeni sezona Termespor maçı galibiyeti ile başladık ve alına bu başarılı sonular sonrasında ligde neler yapabileceğimizi  görüyoruz. İnşallah nazar değmez diye düşünüyorum. Biz iyi bir ekibiz ve de futbolcularımın yanı sıra taraftarlarımızda güveniyorum” dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum