İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı 2017- 2018 faaliyet programında yer alan Okul Sporları ‘Gençler 8 Top Cepli (Pool) Bilardo’ il birinciliği müsabakaları sona erdi

İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI SONA ERDİ
05 Nisan 2018 - 09:19
Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı 2017- 2018 faaliyet programında yer alan Okul Sporları ‘Gençler 8 Top Cepli (Pool) Bilardo’ il birinciliği müsabakaları sona erdi.
TOPLAMDA 61 SPORCU İLE SAMSUN OLDU
Okul sporları branşları arasında ilk kez bu yıl düzenlenen ‘Gençler 8 Top Cepli (Pool) Bilardo il birinciliği müsabakalarına ülke genelinde en yoğun katılım (11 kız, 50 erkek toplamda 61 sporcu) ile Samsun oldu. Zeki Bilardo Salonu’nda düzenlenen ve üç gün süren Gençler 8 Top Cepli (Pool) Bilardo il birinciliği final müsabakalarının ardından sona erdi.
MADALYA VE KUPALARI TAKDİM EDİLDİ
Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını; Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz, Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar ve Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran takdim etti. Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcular, Mayıs ayında, Sinop ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil etme hakkı kazandılar. Müdür Karayılmaz, ”İl Müdürlüğü olarak katılan tüm sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum