İL KADIN KOLLARINDAN ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları, yeni atanan Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Yalçın Altıntaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İL KADIN KOLLARINDAN ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET
06 Mart 2017 - 17:30
7- Boş kalıp haberMilliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları, yeni atanan Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Yalçın Altıntaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Ünal ve il kadın kolları yönetim kurulu, yeni göreve gelen Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Sohbet havasında geçen ziyarette, İl Başkanı Yalçın Altıntaş Ülkü Ocakları'nın önümüzdeki dönem de yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Altıntaş; "Bu ziyaretten dolayı sayın il başkanımız Yüksel ÜNAL başta olmak üzere tüm MHP il kadın kolları yönetim kuruluna teşekkür ederim. Geçmiş dönem çalışmalarımız ve gelecek dönem planlarımız hakkında bilgi verdik. Ülkücü-Milliyetçi teşkilatları ayırma, birliğimize nifak tohumu sokmaya çalışanlar var. Bu kişileri engellemek için tüm teşkilatlar bir arada bütünlük içerisinde olmalıyız. Bu doğrultuda bu tarz ziyaretler çok önemli" dedi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum