İlçe Başkanlığına Aday Olmayacağını açıkladı

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek, yaptığı yazılı açıklamada yapılacak olan kongrede aday olmayacağını belirtti.

İlçe Başkanlığına Aday Olmayacağını açıkladı
10 Ekim 2024 - 21:06
Köstek açıklamasında; Aziz Hemşehrilerim,
Kıymetli Dava ve Yol Arkadaşlarım,
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ona yaraşır bir yol arkadaşı, rıza-i ilâhiye uygun bir kul olma şuuruyla yaklaşık 5 yıldır şan ve şerefle AK Parti Atakum İlçe Başkanı olarak görev yapmaktan büyük bir onur ve gurur duydum.
Bu zaman diliminde, teslim aldığımız emaneti, bulunduğu yerden daha ileriye taşıyarak, gerek kurumsal kimliğimize gerekse teşkilat yapımıza yakışır bir anlayışla çalışıp, insani ilişkilerimizi sevgi bağlarıyla örerek, bir nefer edasıyla AK Partimize hizmet etme  gayreti içerisinde olduk.
Geldiğimiz noktada, Atakum’da ön açmak, var olan potansiyellerin ortaya çıkmasını sağlamak ve yeni başlangıçlara fırsat vermek adına Genel Merkezimiz, İl Başkanımız ve Milletvekillerimizle yaptığımız istişareler neticesinde kendi irademizle önümüzdeki kongrede ilçe başkanlığına aday olmayacağımı belirtir, iftiharla yürüttüğüm bu görevi başka bir dava arkadaşıma devredeceğimi saygıyla kamuoyunun bilgilerine sunarım.
Görev sürem boyunca desteklerini her daim hissettiğim Genel Başkan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanlarımıza ve Belediye Başkanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.
Birlikte yol yürümekten ve hizmet üretmekten onur duyduğum gecesini gündüzüne katarak teşkilatımıza ve çalışmalarımıza katkı veren mevcut ve önceki dönem yönetim kurulu üyesi her bir arkadaşıma, Kadın Kolları Başkanlarımız ve Yönetimlerine , Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetimlerine, üç kademe Mahalle Başkanlarım ve Yönetimlerine, Sandık Yönetim Kurulu Üyelerimizden Müşahitlerimize ve Meclis Üyelerimize varıncaya kadar; ‘ben de varım’ diyerek AK davaya gönül veren ve parti ayrımı gözetmeksizin bizleri bağrına basan  bütün kardeşlerimize en kalbi duygularımla şükranlarımı arz ediyorum.
Yoğun mesaimiz içerisinde kendilerine yeterli derecede zaman ayıramadığım kıymetli aileme ve iş arkadaşlarıma da duaları ve destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum.
Göstermiş olduğumuz hassasiyete rağmen bu süreçte kırdığımız ya da üzdüğümüz arkadaşlarımız olduysa haklarını bana  helal etmelerini rica ediyorum. Benim hakkım varsa helal olsun.
İsmimizin önündeki sıfatlar ne olursa olsun bir nefer olarak partimizin emrinde olmaya devam edeceğimizi belirtir, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığımız ve davamıza olan sadakatimiz ilk günkü heyecanla varlığını koruyacaktır.
Kamuoyuna Saygılarımla…

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum