İLÇEMİZDEKİ OKULLARIMIZI ZİYARET ETTİK

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, ”Öğrencilerimizin yoğun ilgi ve sevgi gösterileri arasında 24 Kasım öğretmenler günü nedeni ile ilçemizdeki okullarımızı ziyaret ettik

İLÇEMİZDEKİ OKULLARIMIZI ZİYARET ETTİK
26 Kasım 2015 - 09:43
Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, ”Öğrencilerimizin yoğun ilgi ve sevgi gösterileri arasında 24 Kasım öğretmenler günü nedeni ile ilçemizdeki okullarımızı ziyaret ettik. Öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diledik ve bu arda gelecek nesilleri en iyi şekillendirecek değerlerin öğretmenlerimizin olduğunu biliyorum ”dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere ilçedeki tüm okullara birer kutlama çiçeği de gönderen Belediye Başkanı Selim Özbalcı; Ladik Çok Programlı Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Atatürk İlköğretim Okulu, İmam Hatip Ortaokulu, Tayyar Mehmet Paşa Ortaokulu ve 100.Yıl Ortaokulu’nda okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Özbalcı,” Tüm eğitim camiasının ‘Öğretmenler Günü’nü’ kutluyorum” dedi.

[gallery ids="39111,39112,39113"]
ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDA OLUYORUZ
Toplumu şekillendiren öğretmenlerimiz çok kutsal bir görevi yerine getirmekte olduklarını dile getiren Başkan Özbalcı; “ Öğretmenler günü benim için ayrı bir önem taşımaktadır. Bende bu mukaddes görevi 35 yıl yerine getirdim. Bu mesleğin özelliklerini ve güzelliklerini bilen birisi olarak aranızdayım. Her yıl öğretmenler gününde okullarımızı ziyaret ederek bu özel günlerinde de öğretmenlerimizin yanında oluyoruz. Eğitim ve öğretime emeği geçen ve bu yolda hakkın rahmetine kavuşmuş tüm öğretmenlerimize Allahtan rahmet, emekli olan ve eğitime devam eden öğretmenlerimize ise sağlıklı ömürler diliyorum” diye konuştu,
BAŞKAN  ÖZBALCI’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Okul Müdürleri ve öğretmenler ise, Belediye Başkan Selim Özbalcı’nın bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayıp, ziyaretlerine gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, teşekkür ettiler.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum