İLÇEMİZE YAKIŞIR BİR DURAK OLDU

Sarıcaoğlu Sözünü Tuttu Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu  taksi şoförlerine vermiş olduğu durak sözünü yerine getirdi

İLÇEMİZE YAKIŞIR BİR DURAK OLDU
29 Kasım 2014 - 19:29
Sarıcaoğlu Sözünü Tuttu

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu  taksi şoförlerine vermiş olduğu durak sözünü yerine getirdi.
Yaşardoğu mahallesinde bulunan Yaşardoğu taksi durağını ziyaret edip onlara kış şartlarına uygun taksi durağı yapacağı müjdesini veren Başkan Sarıcaoğlu sözünü yerine getirip şoförlere taksi durağı yaptırttı.
"İLÇEMİZE YAKIŞIR BİR DURAK OLDU"
Yeni duraklarını inceleyen taksi şoförleri Başkan Sarıcaoğlu’na durak için çok teşekkür ettiler. "Eski durağımız kış şartlarına uygun değildi içerisi soğuk oluyordu. Ayrıca ilçemize yakışır bir durakta değildi. Başkanımıza durumu bildirdik sağ olsun bizleri kırmayıp bizlere bir durak yaptırttı. Yeni durağın içerisi sıcacık ayrıca ilçemize yakışır bir durak oldu" dediler.
"ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ"
Başkan Sarıcaoğlu yeni yapılan taksi durağını inceledikten sonra şunları söyledi ; "Esnafımızın her zaman yanında olacağımızın sözünü verdik ve esnafımızın her zaman da yanındayız. Taksici esnafımızın eski durakları kış şartlarına uygun değildi ayrıca ilçemize de yakışmıyordu. Bizden talepte bulundular derhal ekiplerimiz ile kolları sıvayıp onlara yeni bir durak yaptık" dedi.

Başkan Sarıcaoğlu’nun kendileri ile bu şekilde ilgilenmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen taksi durağı şoförleri, Başkan Sarıcaoğlu'na göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum