İLKADIM BELEDİYESİ KAR'A TESLİM OLDU!

CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, kar yağışı sonrası vatandaşların çektiği sıkıntıya dikkat çekmek için açıklama yaptı

İLKADIM BELEDİYESİ KAR'A TESLİM OLDU!
31 Ocak 2017 - 18:31
7- Boş kalıp haberCHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, kar yağışı sonrası vatandaşların çektiği sıkıntıya dikkat çekmek için açıklama yaptı.
CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, “İlkadım Belediye Başkanı Sayın Erdoğan Tok, bir an önce basında sayfa sayfa İlkadım kışa hazır diye demeçler veriyordu. Her zaman olduğu gibi amaç hizmet değil kendi reklamlarını yapmak olmalı ki, bugün İlkadım şehrinde kar zulmü yaşanıyor. Vatandaşlarımız hastalarını doktora götüremiyor, cenazelerini kaldıramıyor, işlerine gidemiyor. Belediye karla mücadelede acizliğin ötesinde vurdumduymazlık içinde. Belediyeyi arayan ve yardım isteyen yurttaşlara kar’ın keyfini çıkarın demek ise sorunlu bir yaklaşım” dedi.
BELEDİYENİN İYİ YÖNETİLMEDİĞİNİ BİLİYORUZ
İlkadım Belediye’sinin Meteoroloji biliminden bir haber olduğunu öne süren CHP İlkadım İlçe Başkanı Türkel “İlkadım Belediyesi kar’ın yoğun olduğu bir zamanda koca şehirde sadece on kişi ile hizmet verdiklerini ifade ediyorlar. Demek ki hizmeti yapıyoruz demekle hizmet yapılmış oluyor. Belediyenin iyi yönetilmediğini biliyoruz. Ancak Sayın Başkan’ı uyarmak istiyoruz. Kâğıttan belediyeciliği bırakın İlkadım’lı hemşerilerimin hak ettiği kaliteli belediye hizmetini verin” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum