İlkadım'ı dilenci bastı yetkililer uyuyor!

Samsunun metropol ilçesi ilkadım Şehrimizin aynası ilkadım adeta dilencilerin istilasına uğradı diyen Türkel Cumhuriyet meydanı fuar caddesi Saathane Meydanı Gazi caddesi hangi caddeye hangi köşeye ba

İlkadım'ı dilenci bastı yetkililer uyuyor!
06 Kasım 2018 - 15:32
Samsunun metropol ilçesi ilkadım Şehrimizin aynası ilkadım adeta dilencilerin istilasına uğradı diyen Türkel Cumhuriyet meydanı fuar caddesi Saathane Meydanı Gazi caddesi hangi caddeye hangi köşeye baksanız İnsanların dini ve vicdani duygularını sömüren dilencilerle dolu, hepsi aynı yüzler hepsi yıllardır aynı köşeleri turmuş sömürü işini adeta ticarete çevirmiş bilindik yüzler.
Bu din ve vicdan sömürücülerine neden iltimas geçiliyor, diye soran Fatih Türkel; “BUNLAR GARİBAN DEĞİL” bunların mesleği dilencilik. Camii önlerinde onlar, her köşe başında onlar var da belediye zabıtaları nerede? Belediye başkanları ve yöneticileri daha ne kadar bu sömürüye izin vereceksiniz. Bu dilencilere daha ne kadar yol vereceksiniz. Köşe başında yumurta satıp köyden getirdiği ıspanağı satıp helalinden evine ekmek götürmeye çalışan garibanı gören belediyeler, bu vicdan sömürücülerini ne zaman göreceksiniz diye diye sordu?.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum