İMAM HATİPLİ GENÇLERE BAŞARI MOTİVASYONU

Dünyanın ilk düşünce koçu olan Münir Arıkan, SAMD'ın organizasyonuyla Samsun'da imam hatip öğrencilerine başarı motivasyonu semineri verdi

İMAM HATİPLİ GENÇLERE BAŞARI MOTİVASYONU
18 Mayıs 2016 - 09:32
Dünyanın ilk düşünce koçu olan Münir Arıkan, SAMİHAD'ın organizasyonuyla Samsun'da imam hatip öğrencilerine başarı motivasyonu semineri verdi. Arıkan, öğrencilere başarmanın formülünü anlattı.
Samsun'da kısa süre önce kurulan İmam Hatipliler Derneği (SAMİHAD) ile Atakum İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nce ortaklaşa düzenlenen 'Başarı Motivasyonu Eğitimi' 2 farklı yerde imam hatip öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

[gallery ids="50710,50709,50707"]
Dünyanın ilk düşünce koçu olarak bilinen Münir Arıkan, Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Emine-Ahmet Yeni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri için eğitim seminerleri verdi. Açılış konuşmasını yapan SAMİHAD Başkanı Muhammet Çakar, gelecek neslin ideal ve hedeflerini ilgilendiren bir eğitim programına vesile olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, "İmam Hatip okullarında okuyan öğrencilerimizin geleceklerini şekillendirecek düzeyde önemli olan bu eğitimlerden herkes kendisine pay çıkarmalı. Asımın nesli olan sizleri bu ve buna benzer pek çok programda bir araya getirmeyi amaçlıyoruz" dedi.
BİR ŞEYE ODAKLANIN
İlk programını Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu'ndan gelen öğrenciler için Büyükşehir Sanat Merkezi'nde, ikinci oturumunu ise Emine-Ahmet Yeni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri için İlim Yayma ve Eğitim Vakfı Salonu'nda yapan Münir Arıkan, öğrenciler başarmanın formüllerini anlattı. Hayatında yaşadığı ve gezdiği ülkelerdeki gözlemlerini aktaran Arıkan, "Hayatta neye odaklanırsan ondaki sırrı bulursun. Bir şeye odaklanmanız lazım. Dünyanın her yerinde bu insanlığa faydalı bir şey bulan ve bulmak isteyenler var. Sizler de bunlardan olun. Sıra dışı davranın, sıranın dışına çıkın. Kur'an-ı Kerim ışığında ilerlerseniz doğru sonuca ulaşacaksınız" diye konuştu.
Münir Arıkan'ı dinleyen öğrenciler, zaman zaman soru-cevap şeklinde geçen eğitim seminerinden oldukça keyif aldıklarını belirtti. Arıkan, seminer boyunca bazı sorularına cevap veren öğrencilere de imzalı kitabını hediye etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum