İMKANSIZLIKLAR İÇİNDE İMKÂNI YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkan ve Antrenörü Mustafa Uçar, ”Mardin ili Kızıltepe ilçesinde Kızıltepe Engelliler Spor kulübü ile yapılan müsabakadan mağlup ayrıldık

İMKANSIZLIKLAR İÇİNDE İMKÂNI YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUZ
06 Aralık 2016 - 22:01
2 1Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkan ve Antrenörü Mustafa Uçar, ”Mardin ili Kızıltepe ilçesinde Kızıltepe Engelliler Spor kulübü ile yapılan müsabakadan mağlup ayrıldık. Bizim için önemli olan kalıcı dostluklardır" dedi.
BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR
Maça iyi başlayan Çarşamba ekibi 1200 km yol yorgunluğu ve engelliye uygun olmayan ancak Belediyemizin kısıtlı imkânları ile ancak bu kadar mücadele edildiğini belirten ÇABES Başkan ve Antrenörü Mustafa Uçar,” Ekibimiz maçtan 75-56 gibi bir skorla mağlup ayrılırmıştır İyi maç oldu, rakip takımı kutluyorum. İmkânsızlıklar içinde imkânı yakalamaya çalışıyoruz. Dostluk ve kardeşlik içinde geçen mücadelede engellilere sahip çıkan ve bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikleri için, Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Sayın Mehmet Şahin’e TÜSİAD Başkanı Sayın Nurettin Kasap’a, Kızıltepe Engelliler Spor kulübü başkanı Sayın Mehmet Yusuf Taşkın’a yönetimine sporcu kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz ”diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum