İMPARATOR ACI KONUŞTU...

Samsunspor’un ve Türk futbolunun efsane isimlerinden imparator lakaplı Celil Sağır Elazığspor maçı sonrası sosyal medyada hesabından çok çarpıcı paylaşımlarda bulundu

İMPARATOR ACI KONUŞTU...
04 Nisan 2016 - 00:14
Samsunspor’un ve Türk futbolunun efsane isimlerinden imparator lakaplı Celil Sağır Elazığspor maçı sonrası sosyal medyada hesabından çok çarpıcı paylaşımlarda bulundu. Sağır, ‘Ofeodu’ya ayar vermek şart’ dedi. İşte Celil Sağır’ın sosyal medyada Facebook’da paylaştığı o yazı;
FİNAL MAÇLARI BAŞLADI
Enteresandir… Tek tek futbolcularımıza bakıyorum da. Çoğu, haftalardır vasat olmasına rağmen yukarılarda tutunuyoruz. Biraz silkelenseydik şu ligde tepede idik. Bugün güzel bir sonuç aldık. En önemlisi de rakiplerimiz de bizim adımıza güzel neticeler verdiler. .Artık final maçları başladı. .Biraz daha sıkmamız, biraz daha performansımızı artırmamız lazım... Telafisi olmayan bir 10 günlük periyotta 3maçımız var. İnşallah bunun bilincinde oluruz.
AYAR VERMEK ŞART
Şu Ofeodu olayı da fazlasıyla canımı sıktı. Girerken kapris, oynarken kapris. Böyle olmaz. Bu futbolcumuza birilerinin ayar vermesi lazım net. Diğer futbolcu kardeşlerimizin de bundan rahatsızlık duyduğuna eminim. İşte zamanında hocasıyla kavga eden, yöneticisine el kol hareketi yapan, takım arkadaşlarından kendisini üstün gören bu futbolcumuzu uyarmış olsa idik, bu duruma kadar gelmezdi. Bunların ciğerlerini bilirim ben. Ver para cezasını sonra oturun seyredin bakın.
CAMİADAN ÜSTÜN DEĞİL
Kimse bu camiadan üstün değildir. Hele hele dışarıdan ne şartlarda gelip buralarda ne şartlarda oynadıklarını yıllarca bilen biri olarak. Acil bu konuya el atmalı yönetim. Bakın söylüyorum… Öyle bir anda ortada apısıp kalırız.
Yapacağımız bir şeyde kalmaz.
Benden söylemesi…
Tufan İPEK
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum