İNSAN BİR ŞEYİ İSTERSE MUTLAKA ELDE EDER

Yıldız Kız Basketbol müsabakalarında ilk sekiz takım arasına girerek Kütahya ilinde 04-08 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Yıldız Kız Basketbol final müsabakalarına katılacak ol

İNSAN BİR ŞEYİ İSTERSE MUTLAKA ELDE EDER
31 Mart 2017 - 19:08
7- Boş kalıp haberYıldız Kız Basketbol müsabakalarında ilk sekiz takım arasına girerek Kütahya ilinde 04-08 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Yıldız Kız Basketbol final müsabakalarına katılacak olan Canik Fatih Temiz Ortaokulu sporcuları ve öğretmenleri Vali  İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.
TÜRKİYE MÜSABAKALARINDA DÖRDÜNCÜ OLDUK
Ziyarette Canik Fatih Temiz Ortaokulu Müdürü Sinan Oğulluk yaptığı konuşmasında, “Sayın Valim okulumuz Yıldız Kız Basketbol Takımı Karadeniz Bölge müsabakalarında birinci olup, ilk sekiz takım arasına girerek Kütahya ilinde 04-08 Nisan.2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan final müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Biz elimizden geldiği kadar sporcularımıza destek olmaya çalışıyoruz. Geçen yıl takımımız Türkiye müsabakalarında dördüncü olduk. İnşallah bu sene birincilikle ilimize döneceğiz. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
1SİZLERDE TAKIM HALİNDE BİR SPORLA UĞRAŞIYORSUNUZ
Vali İbrahim Şahin, yaptığı konuşmasında, “Bütün konuşmalarımda insanlara bireysel bir sporla uğraşmaları gerektiğini söylüyorum. Sizlerde takım halinde bir sporla uğraşıyorsunuz. Hayatınızın dizayn edilmesi konusunda çok iyi bir iş yapıyorsunuz. Dereceye girerseniz doğrudan üniversiteye gideceksiniz. Sizlerin böyle bir sporla uğraşmanız dolayısıyla derslerinizin de çok iyi olduğuna inanıyorum. Sporla uğraşan insanlar, gençler kesinlikle başarılı olurlar. Çünkü spor yapan insanların beynine oksijen daha fazla gitmektedir. Bu da sizin gözlerinizin ışıl ışıl ve cin gibi olmanızı sağlıyor. Daha dinamik ve canlı oluyorsunuz" diye konuştu.
KUPANIZLA BİRLİKTE BİRİNCİ OLARAK GÖRMEK İSTİYORUM
Benim bir hayat tarzım var. ‘İnsan bir şeyi isterse mutlaka elde eder, sadece imkânsızlar zaman alır.’ Geçen sene kazanamadığınız şampiyonluğu inşallah bu sene kazanırsınız vurgusu yapan Vali Şahin,"  Sizleri bir dahaki hafta makamımda kupanızla birlikte birinci olarak görmek istiyorum. Ne yapıp edip bunu yapacaksınız, başaracaksınız. Bunu yapmaya inanacaksınız. Başarınızı sınırlamayın. Kendinize ve gücünüze inanın. Gençlik ve Spor Bakanımızın Samsunlu olması bizim için çok ciddi bir avantaj. İnşallah siz ilimize birincilikle gelirseniz sizleri Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ile de görüştüreceğim. Basket atarken, mücadele ederken bizi düşünün ve kendinize inanın. Sizlere destek veren hocalarınızı ve ailelerinizi kutluyorum. Başarılar diliyorum" diye ifade etti Ziyarette ayrıca, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar da hazır bulundu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum