İşçi Emekliler Derneği ne iş yapar?

Emekliler üyelik istiyor…   Samsun’da bir araya gelen işçi emeklileri, Emekliler Derneği Şubesi’nin kendilerini üye yapmadığını ve üye olmaya gidenleri de sorguladıklarını iddia ederek yetkilil

İşçi Emekliler Derneği ne iş yapar?
19 Aralık 2014 - 21:02
Emekliler üyelik istiyor…  

Samsun’da bir araya gelen işçi emeklileri, Emekliler Derneği Şubesi’nin kendilerini üye yapmadığını ve üye olmaya gidenleri de sorguladıklarını iddia ederek yetkililerden yardım istediler.

Çeşitli kurum ve kuruluşlarından emekli olan bazı emekliler bir araya gelerek Türkiye Emekliler Derneği Samsun Şubesi’nin kendilerini üye yapmadığını iddia ettiler.

Emekliler adına açıklamalarda bulunan emekli Mehmet Albayrak; Türkiye Emekliler Derneği Samsun Şubesi’ne üye olmak için yaklaşık 20 arkadaşımızla başvurduk. Ancak dernek yetkilileri bize neden üye olacaksınız, niçin geldiniz, kimler gönderdi ne amaçla geldiniz gibi sorguya aldıklarını ifade ederek bizlerden üye olmak için müracaatımızı bile almadan bizleri kapı dışarı ettiler.

Dernek yetkililerinin bizlere karşı bu tavırlarına bir anlam veremediklerini de ifade eden Albayrak, bizler sadece bir sivil toplum örgütü olan emekliler derneği katılmak istemiştik.

Dernek yetkilileri bizleri üye yapmayabilirler. Ancak gelen insanlara bu şekilde tavır koymaları bizleri üzdü. Bizlerden müracaatlarımızı alırlar. Üye yapıp yapmamaları dernek yönetim kurulunun yetkisindedir.

Bizlere yapılan bu hareket derneğin emekliler için çalışmadığı izlenimi vermiştir. Bu dernek ne amaçla kurulmuş kimlere hizmet verecek. Bizler sadece üye olmak için kapısını çaldık. Madem emeklileri üye yapmayacaksınız o zaman derneğin ismini değiştirsinler. Emekliler derneği adını kullanmasınlar diye söyledi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum