İŞİTME ENGELLİ SPORCULAR BİR ARAYA GELDİ

Engelli sporcuların sosyal hayata entegre olmalarını sağlamak amacıyla Samsun Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Engelli Kafeteryasında "Kitap Bizden Okumak Sizden İşitme Engelli Sporcular Kitap Oku

İŞİTME ENGELLİ SPORCULAR BİR ARAYA GELDİ
05 Ekim 2016 - 19:09
7-bos-kalip-haberEngelli sporcuların sosyal hayata entegre olmalarını sağlamak amacıyla Samsun Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Engelli Kafeteryasında "Kitap Bizden Okumak Sizden İşitme Engelli Sporcular Kitap Okuyor" etkinliği dört kategoride düzenlendi.
BİREYLERİN YAŞAM KALİTELERİNİN YÜKSELTİLMESİ
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Engelliler İl Spor merkezi birimince son olarak "Kitap Bizden Okumak Sizden Engelli Sporcularımız Kitap Okuyor" etkinliği kapsamında işitme engelli sporcular bir araya geldi. Gençlik Spor Bakanlığı'nın engelli bireylerin yaşam kalitelerinin yükseltilmesi, engelli sporcuların yetiştirilmesi, gelişimlerinin sağlanması amacıyla, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Engelliler İl Spor Merkezi tüm hızıyla çalışmalara devam ediyor.
12ENGELİ SPORCULARDAN BAKAN VE VALİYE TEŞEKKÜR
Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Akif Çağatay Kılıç’ ın talimatlarıyla Canik 19 Mayıs Yüzme Havuzu girişinde yeni yapılan Engelliler İl Spor Merkezi Kafesinde daha önce özel sporcular, bedensel engelli sporcular, görme engelli sporcular kategorilerinde düzenlenen ve bugün işitme engelli sporcuların “Kitap Bizden, Okumak Sizden'' etkinliği ile sona erdi. Engelli sporcular; yapılan "Kitap Bizden Okumak Sizden Engelli Sporcularımız Kitap Okuyor" etkinliğinde desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ve Valimiz Sayın İbrahim Şahin' e teşekkür etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum