İsrail İle Yapılan Kanlı Ticareti Durdurun!

Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı, İsrail’in yaptığı soykırım ve katliamlara tepki göstermek amacıyla Cuma namazından sonra Saathane Meydanında “Vicdanının sesini duy! Harekete Geç” sloganıyla basın açıklaması gerçekleştirdi.

İsrail İle Yapılan Kanlı Ticareti Durdurun!
04 Ekim 2024 - 21:17
Saadet Partisi de işgalci rejime dur demek için 81 İlde Gazze İçin bugün de meydanlara indi. Samsun’da gerçekleşen basın açıklaması Kuran-ı Kerim tilaveti ve ezgilerle başladı. Açıklama sırasında bi dakika boyunca Filistin direnişinin sembolü olan Hanzala karikatürlerinin yer aldığı dövizler havaya kaldırılarak susma eylemi yapıldı.
Parti adına basın açıklaması gerçekleştiren Samsun İl Başkanı Salih Şen, Filistin davasının Hasan Bitmez’in, Ayşenur Ezgi Eygi’nin, Rachel Corie’nin, İsmail Haniye’nin ve sayısız yetim, mazlum ve şehidin emaneti olduğunu söyledi.
Sıradaki Hedef Türkiye
Arz-ı mev’ûd masalları ile tüm bölgeyi kan gölüne çevirmek isteyen siyonizm için bu bölgede müttefik olmadığını sadece sırasını bekleyen kurbanlar olduğuna dikkat çeken Şen, ‘‘Yemen’i, Suriye’yi, İran’ı ve Gazze’yi bombalayan siyonist teröristler son günlerde Lübnan’da da vahşete başlamıştır. Sırada Mısır’ın, Irak’ın, Türkiye’nin, Ürdün’ün ve daha nice İslam ülkesinin olmadığını kim söyleyebilir? Çizilen sözde haritalarla gözümüze sokulan bu kanlı plana karşı çıkmak için daha ne beklenmektedir? Libya’da susan, Irak’ta susan, Afganistan’da susan, Yemen’de susan liderler ateş çemberinin gittikçe genişlediğini ve sıradaki işgalin kendi topraklarına karşı yapılacağını ne zaman idrak edecektir. Ne siyonizm ne de emperyalizm için bahaneler bitmeyecektir. Irak’ı, nükleer silahları bahane ederek işgal eden, mazlum kardeşlerimizi katleden ABD, yıllar sonra Irak’ta nükleer tesis olmadığını söylemişti. Bugün de farklı bahanelerle tüm bölgemiz ölüm adasına çevrilmektedir. Millî Görüş olarak 55 yıldır kanla beslenen ittifaklarla, vahşi emperyalizmle ve siyonizm ile mücadele ederek bugünlere geldik. Necmettin Erbakan Hocamızın önderliğinde kardeşlerimize ve ülkemize yöneltilen her eli kırıp atmanın onurlu kavgasını verdik’’ dedi.
İncirlik ve Kürecik Üstlerini Kapatın

“İsrail’le ticaret Filistin’e ihanet” demekten asla geri adım atmadıklarını dile getirem Şen, Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in bu gerçeği haykırırken son nefesini verdiğini hatırlattı. Ak Parti iktidarının iç politikaya yönelik göz boyamak için içi boş eylemlerden başka birşey yapmadığının belirten Şen, ‘‘İsrail ordusunun kullandığı silahların ham maddesi bizim topraklarımızdan gitti. Teröristlerin kumanyası bizim ülkemizden gitti. Jet yakıtları bizim ülkemizden gitti. Fakat iktidar bunca soykırım ve zulme rağmen hâlâ vanaları kapatmamıştır. İsrail’e yapılan bu kanlı ticaret devam ederken Vicdan Gemisi’nin kardeşlerimize ulaşmasına dahi izin verilmedi. Vicdan Gemisi hâlâ demirlenmiş bekliyor. Demirlenen, esir edilen bu gemi bizim kardeşliğimiz, birliğimiz ve cesaretimizdir. Demir vurulan sadece gemi değildir bunu herkes bilmelidir. Buradan bir kez daha uyarıyoruz, geminin kardeşlerimize ulaşmasına izin verin ve bu vebale ortak olmayın. Türkiye vatandaşı olmasına rağmen siyonist terörislere katılan canilerin vatandaşlığını düşürün ve mal varlıklarını dondurun. Ülkemiz topraklarında bulunan ve siyonizme istihbarat sağlayan İncirlik ve Kürecik başta olmak üzere tüm üsleri kapatın. İslâm dünyasına liderlik ederek somut adımlar atın ve Filistin’in işgal edilmesine karşı durun’’ şeklinde konuştu.
Basın açıklamasına Millî Görüşçü kuruluşların temsilcileri, ilçe başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açıklama sonrasında Filistin’deki soykırım ve vahşeti anlatan Resim Sergisi ziyarete açıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum