İŞTE TÜRK POLİSİ BÖYLE OLMALIDIR…

İŞTE TÜRK POLİSİ BÖYLE OLMALIDIR… -(Kobani) saldırılarını protesto etmek için günlerdir yapılan şiddet eylemlerinin amacı sizce ne olabilir? -Bu eylemlerde PKK’nın şehirlerdeki örgütlenm

15 Ekim 2014 - 00:34
İŞTE TÜRK POLİSİ BÖYLE OLMALIDIR…

-(Kobani) saldırılarını protesto etmek için günlerdir yapılan şiddet eylemlerinin amacı sizce ne olabilir?

-Bu eylemlerde PKK’nın şehirlerdeki örgütlenmelerini nasıl gerçekleştirdiği açık bir şekilde görülmüyor mu?    -PKK’nın izlediği en önemli stratejilerden birisinin serhildan’ (ayaklanma) olduğu hala ve hala anlaşılmıyor mu?
İstanbul, Mersin, Adana, Diyarbakır, Şırnak gibi illerde, genellikle genç ve çocukların oluşturduğu grupların, güvenlik birimlerine yönelik taşlı ve Molotof kokteylli saldırıları artık iyice anlaşıldı ki, bir merkezden yönetiliyor.
Ben artık bu durumun anlaşılmaya başlandığını zannediyorum.
Nitekim önceki gün Diyarbakır’daki görevli Güvenlik Şube Müdürü’nün tepesi atmış ve “yeter artık” demiştir.  O’nun bu tavrı yüreklere su serpmiş ve 80 milyon “işte bizim Türk polisi budur” demiştir.
YÜZ VERİLDİ, ASTAR İSTİYORLAR
Buradan giden sayın vali Hüseyin Aksoy’un talimatları doğrultusunda hareket ettiğine inandığım Güvenlik şube müdürü Lütfi Çiçek’i alnından öpüyorum.
Ne demişti o gün terör havası estirmek isteyenlere hatırlayalım; “Sizinle her zaman karşı karşıyayız. BDP’lilerin, yani siyasilerin bu işi sahiplenmesine şaşırdık ve yadırgadık. Şehit bizim, bizim konuşma zamanımız. Lütfen susun. 4 aydır her gün sizinle karşı karşıya geldik. Çok nazik kibar bir şekilde, çözüm süreci nedeniyle beni hiç bir zaman bu şekilde görmediniz. Çelik yelekli, kasklı, silaha hazır vaziyette. Lütfen konuşmama müsaade edin. 4 ay boyunca siz konuştunuz. Şimdi bizim konuşma zamanımız çünkü şehit bizim şehidimiz. Bingöl’de katledilen abilerimiz, meslektaşlarımız, kardeşlerimiz. 250 bin kişi şu anda benim konuşmamı dinliyor ve benim arkamda. Burası Diyarbakır, şimdi size söyleyeceklerim, cenazeyi 75 Metre Çevreyolundan alarak, bizim eşliğimizde kesinlikle konvoyda siren sesi, her hangi bir işaret, terör örgütünü simgeleyen hiç bir şey görmek istemiyorum. Olduğu anda durdurulacak ve müdahale olacak. Serhildanı’yi (başkaldırı) siz bize öğrettiniz. Biz de size Türkiye cumhuriyeti devletinin parçalanmayacağını, yıkılmayacağını öğreteceğiz.”
Ağzına sağlık…
Bilinmelidir ki, bunlara ne kadar yüz verilirse, astarının peşine düşüyorlar..
Yetti artık yahu!

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum