İstiklal ve Mecidiye Caddelerinin yayalaştırılmasından sonra bu caddelerde görev yapacaklar.

CİNCIRLI POLİSLER GÖREVDE İstiklal ve Mecidiye Caddelerinin yayalaştırılmasından sonra bu caddelerde görev yapacaklar

İstiklal ve Mecidiye Caddelerinin yayalaştırılmasından sonra bu caddelerde görev yapacaklar.
27 Ekim 2014 - 22:40
CİNCIRLI POLİSLER GÖREVDE

İstiklal ve Mecidiye Caddelerinin yayalaştırılmasından sonra bu caddelerde görev yapacaklar.

Vali İbrahim Şahin, Çiftlik Caddesi Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi önünde Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla alınarak Samsun Emniyet Müdürlüğü emrine verilen cincırlı elektrikli motosikletlerin devir teslim törenine katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla alınarak Samsun Emniyet Müdürlüğü emrine verilen elektrikli cincırlar, İstiklal ve Mecidiye Caddelerinin yayalaştırılmasından sonra bu caddelerde vatandaşların huzur ve güvenliği için görev yapacak olan polislerin emrine verildi.

Vali Şahin'in komutu ile İstiklal ve Mecidiye Caddesi üzerinde görev yapacak olan Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan cincırlı yunus ekipleri cadde üzerinde gezerek ilk denemelerini yapıp göreve başladı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne alınan cincırlar hakkında bilgi veren Vali İbrahim Şahin “Bu cincırlar Büyükşehir Belediye Başkanlığımız tarafından alınarak İl Emniyet Müdürlüğümüze teslim edildi. Bu cincırlar ile İstiklal ve Mecidiye Caddelerinin güvenliğinin sağlanması, muhtemel olaylara hızlı bir şekilde müdahale edilmesi amaçlanıyor. Şimdilik 4 tane temin edildi. Yunus ekipleri ile beraber hareket edecekler. İnşallah hiç olay olmaz ama herhangi bir vaka olduğunda da arkadaşlar hızlı bir şekilde olay yerine ulaşacaklar ve güvenliği sağlayacaklar” dedi.

Törenin ardından Vali Şahin, protokol üyeleriyle birlikte İstiklal Caddesi üzerinde gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum