İstikrarın adresi AK Parti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye'nin istikrarının adresinin AK Parti olduğunu söyledi

İstikrarın adresi AK Parti
15 Ekim 2015 - 19:24
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye'nin istikrarının adresinin AK Parti olduğunu söyledi. 1 Kasım Genel Seçimi öncesi ilçeyi karış karış gezerek AK Parti'ye oy isteyen Başkan Genç, "Terörü bitirecek ve istikrarı yeniden sağlayacak olan tek parti AK Parti'dir. Aziz milletimiz 1 Kasım'da AK Parti çatısı altında birlik olacaktır" dedi

Genel Seçimin yapılacağı 1 Kasım'a kadar 100 bin kişiye ulaşmayı hedefleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede gezilerine aralıksız devam ediyor. Her gün ev toplantıları, açılışlar, mahalle ve esnaf gezileri gibi programlarda vatandaşlarda buluşan Başkan Genç, Başalan Mahallesi'nde de pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Meclis Üyeleri ve teşkilat üyelerinin de katıldığı gezide vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Genç, 1 Kasım Genel Seçimi için AK Parti'ye oy istedi.

'HALKIMIZ İSTİKRARLI GÜNLERİ ÖZLEDİ'

Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğine vurgu yapan Başkan Osman Genç, "Türkiye'nin bölgesinde güçlü olmasını istemeyen iç ve dış odaklar, ülkemizin istikrarına ve milletimizin huzuruna çelme takma istemektedir. Terörü bitirecek ve istikrarı yeniden sağlayacak olan tek parti AK Parti'dir. Aziz milletimiz 1 Kasım'da AK Parti çatısı altında birlik olacaktır. Çünkü aziz milletimiz, ülkemizde istikrarlı ve huzurlu günleri özlemiştir. AK Parti dışında bu ülkeyi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştıracak vizyona sahip başka bir parti yoktur " dedi.

'TÜRKİYE YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRECEK'

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı Seçim Beyannamesi'nin esnafından çiftçisine, gencinden kadınına, emeklisinden çalışanına kadar toplumun tüm kesimlerini kapsadığını ifade eden Genç, "AK Parti Türkiye'nin istikrarını artırıcı ve refah düzeyini yükseltici projelerin yanısıra, demokrasi, yargı ve Başkanlık Sistemi gibi ülke yönetimini ilgilendiren büyük vizyonla ülkemizin geleceğine yönelik büyük çalışmalar da yapmaktadır. 7 Haziran'dan sonraki tablo İnşallah 1 Kasım'da sona erecek ve halkımızın teveccühüyle Türkiye'miz her alanda yükselişini sürdürecektir" diye konuştu.

'AK PARTİ ÇATISI ALTINDA BİRLEŞELİM'

Canik halkının bugüne kadar AK Parti'ye büyük bir teveccüh gösterdiğine de işaret eden Başkan Genç, "Canik halkı partimize gösterdiği teveccühle bizi her zaman onurlandırmıştır. İnşallah ilçemizde 1 Kasım'da yüzde 70'in üzerinde oy oranı bekliyoruz. Canik'te olduğu gibi tüm Türkiye'de aziz milletimiz terör olaylarının bu güzel ülkenin geleceğine yönelik olduğunu 7 Haziran'dan sonra çok daha iyi görmüştür. Bu ülkenin sırtını teröre yaslayanlarla ve sırtını teröre dayayanlarla işbirliği yapanlarla istikrarı sağlayamayacağı apaçıktır. Gezdiğim tüm yerlerde halkımız yeniden AK Parti demektedir. İnanıyorum ki 1 Kasım'da AK Parti büyük bir oy patlamasıyla yeniden tek başına iktidar olacaktır. MHP'li ve CHP'li kardeşlerimizden tüm gerçekleri görmelerini ve sırtını teröre dayayanlara karşı 1 Kasım'da oyları bölmeyerek, sandıkta AK Parti çatısı altında birleşmelerini istiyorum. Zaman birlik zamanıdır" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum