İYİ PARTİ'YE YAPILAN TACİZE KINAMA!

Batıpark'ta İftar programı yapan İYİ Partililerin standı, AK Parti’nin 5 seçim aracı tarafından taciz edildi

İYİ PARTİ'YE YAPILAN TACİZE KINAMA!
10 Haziran 2018 - 21:38
Batıpark'ta İftar programı yapan İYİ Partililerin standı, AK Parti’nin 5 seçim aracı tarafından taciz edildi. Yaşanan talihsiz olaya İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı’ndan kınama geldi.
İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı seçim çalışmaları kapsamında  Batıpark'ta iftar standı açtı. Batıpark’ta çocuklara futbol topu ve iftar yapan ailelere helva ikram ettiklerini belirten İYİ Parti Medya ve Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fatih Tutar, “Demokratik ve hoşgörü ortamında seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fakat Batıpark’ta yaşadığımız olay bizleri çok üzdü. İftarımızı yaptıktan hemen sonra standımız AK Parti'ye ait 5 seçim aracı tarafından taciz edildi. Bu araçlar seçim müziklerini son ses açarak etkinliğimizi taciz etmeye başladılar. Özellikle 2 araç standımızın yanı oto park olmasına rağmen özellikle bu alana gelerek son ses müzik açtılar. Araçların içindekiler ise standımıza doğru alkışlar yaparak bizleri kışkırtmaya çalıştı” dedi.
SAYGI GÖSTERİLMESİNİ BEKLİYORUZ
Olayın polise haber verilmesi üzerine araçların aynı anda hızla alandan uzaklaştığına dikkat çeken Fatih Tutar, “Bu tür tahrikler ve tacizler hiç hoş değil. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Herkesin görüşlerine saygı duymamız gerekiyor. Üstelik bu 5 araç aynı anda müzik seslerini onuna kadar açması Batıpark’taki vatandaşlarımızı da rahatsız etti. Vatandaşlar ellerini kulaklarına koyarak yaşananlara tepki gösterdiler. Türkiye 1946’dan beri tam 72 yıldır seçim yapabilmeyi becerebilen bir devlettir. Bu sefer de becermelidir. Seçimler, bizi birbirimizle konuşan, birbirimizle müzakere eden ve Türkiye’yi ileri götüren bir süreç olmalı. Ülkemizde inşallah tülbentleriyle kadınlarımız ve kızlarımız, onlarla çocuklarımız, erkeklerimiz hep beraber 24 Haziran sabahı güneşli bir güne uyanacağız. 81 milyonu kucaklayarak, kimseyi ayrıştırmadan, senin benim demeden, birlik içerisinde, sükûnetle güzel bir seçim havası yaşamaya gayret gösteriyoruz. Bu gayretimize de saygı gösterilmesini bekliyoruz” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum