Jandarma İle Minik Yürekler Daha Mutlu

Samsun İl Jandarma Komutanlığınca Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178

Jandarma İle Minik Yürekler Daha Mutlu
05 Haziran 2017 - 14:55
Samsun İl Jandarma Komutanlığınca Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178. yılı kapsamın da Komutanlığa bağlı Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan ve organize edilen "Jandarma ile minik yürekler daha mutlu" projesi kapsamında taşımalı ve ilçe merkezinden  öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik minik yürekleri sevince boğdu.
Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı Salıpazarı ilçe jandarma komutanlığınca, Jandarmanın 178. yılı kapsamın da organize edilen ve İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve  Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen proje kapsamın da ilçe merkezi ile birlikte taşımalı eğitimde bulunan farklı okullardan 160 öğrenci  "Jandarma ile Minik Yürekler daha mutlu" adlı proje kapsamında jandarma görevlileri eşliğinde ilçe merkezi ile Çarşamba İlçesinde düzenlenen etkinliklere katıldı.
Proje kapsamında etkinliğe katılan öğrenciler için 5 otobüs hazırlandı. Öğrenciler ilk olarak Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş eşliğin de  İlçe Belediyesini ziyaret ettiler. Belediye ziyaretinin ardından İlçe Komutanlığında İlçe jandarma Komutanı, jandarma personelleri ile Mehmetçikler, Milli Eğitim Müdürü ve Belediye Başkan vekili tarafından kapıda karşılanan öğrenciler ellerinde bayraklarla tören alanına geçti.
Tören alanın da ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, İlçe Jandarma ile geçmiş yıllarda da güzel etkinlikler düzenledik. Bu yıl da "Jandarma ile Minik yürekler daha mutlu" adı altında geliştirilen proje ile öğrencilerimizi hem Jandarmamızın hem de halkımızın daha yakın olmasını amaçladık. Bu güzel çalışmaları nedeni ile Jandarma komutanlığımıza ve katkı sağlayanlara  teşekkür ediyorum dedi.
Konuşmalardan sonra öğrencilere Jandarma Komutanlığında verilen ikramların ardından Jandarma ve katılımcı protokol heyeti tarafından minik öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Yine Samsun İl Alay Komutanlığında gelen motorize ekipler ve trafik araçlarına minik öğrencilere jandarma üniformaları giydirilerek tanıtıldı. Ardından otobüslerle Çarşamba İlçesine geçtiler.
Çarşamba ilçesine gelişlerinde ilk olarak İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül'ü makamında ziyaret eden öğrenciler daha sonra İlçe de yemek yedikten sonra sinema, oyun sahalarında oyun etkinliklerinden sonra jandarmanın motorize ekiplerinin eskortluğunda Çarşamba İlçe merkezinde düzenlenen tur ile etkinlik sona erdirildi.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum