Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Fotoğraf Yarışması

Jeoloji Mühendisleri Odası’nın kuruluşunun 50. Yılı etkinlikleri kapsamında fotoğraf yarışması düzenlenecektir.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Fotoğraf Yarışması
09 Ekim 2024 - 18:45
Jeoloji Mühendisleri Odası’ndan yapılan açıklamada; Odamız, kurulduğu günden bu yana çeşitli dönemlerde açtığı fotoğraf yarışmaları ile jeolojinin eşsiz güzellikteki alanlarını birbirinden değerli enstantaneler yakalanmasına ve bir anı ölümsüzleştirip farkındalık oluşturma çabası içindedir. Kuruluşumuzun 50. Yılında “Doğa, İnsan ve Çevre” temalı bir fotoğraf yarışması ile mesleğimize yönelik farkındalığı geliştirmeyi hedeflemektedir.
Yarışmaya gelen fotoğraflarla 77. Türkiye jeoloji Kurultayı’nda sergi açılacak olup beğeni toplayan 50 (elli) fotoğraf satışa sunularak gelirleri deprem bölgesine aktarılacaktır.
Katılımcıların; doğa ile ilgili konulara duyarlı ve bu alanda aktif olan doğaseverler olması gerekmektedir. Yarışmaya katılmak isteyen herkes, doğanın güzelliklerini ve jeolojik unsurları ön plana çıkaran fotoğraflar sunmalıdır.
Yarışmamız üzerinde yaşadığımız dünyaya, topluma, çevremizdeki hayvanlara, içtiğimiz suya, yaşadığımız alana, taşımıza, toprağımıza, emeğimize, doğaya, ağaca, kuşa, böceğe farklı bakış açısıyla yaklaşmayı hedeflemektedir.
Jeoloji mühendisliği alanında 50 yılı geride bırakırken, bu yarışma ile bilim ve sanatın buluşmasına tanıklık etmek istiyoruz. Katılımınızla bu özel anı paylaşmanız bizleri onurlandıracaktır.
Yarışma şartnamesi için lütfen tıklayınız

​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum