JUDO ŞAMPİYONASI'NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen Grand Prix Samsun 2016 Uluslararası Judo Şampiyonası'nın açılış seremonisi gerçekleştirildi

JUDO ŞAMPİYONASI'NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
02 Nisan 2016 - 09:14
Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen Grand Prix Samsun 2016 Uluslararası Judo Şampiyonası'nın açılış seremonisi gerçekleştirildi.
01-03 Nisan 2016 tarihleri arasında 67 ülkeden 399 sporcunun katılımıyla Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Grand Prix Samsun 2016 Uluslararası Judo Şampiyonası'nın açılış töreni öncesi organizasyona katılan ülkelerin sporcuları tarafından bayrak seremonisi geçiş töreni yapıldı.

[gallery ids="47713,47711,47712"]
EMEĞİ GEÇENLERE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
Seremoninin açılış konuşmasını yapan Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih UYSAL, 'Sayın Valim, değerli seyirciler; hepiniz Samsun 2016 Uluslararası Judo Grand Prix Şampiyonası'na hoş geldiniz. Öncelikle bu şampiyonanın burada gerçekleşmesine ev sahipliğine çok büyük katkısı olan, başta Sayın Valimize ve emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Ben şampiyonaya katılacak bütün sporculara başarılar diliyorum "diye konuştu.
OLDUKÇA GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLUYOR
Uluslararası Judo Federasyonu Spor Direktörü Vladimir BARTA yaptığı konuşmasında, "67 ülke, 399 sporcu ile oldukça güzel bir organizasyon oluyor. Böyle başarılı bir organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Samsun’da bulunmak ve bu organizasyona katılmak benim için bir onurdur. Bütün sporculara başarılar diliyorum" dedi.
BUNLARI SİZE ARZ EDİYORUM
Vali İbrahim Şahin Grand Prix Samsun 2016 Uluslararası Judo Şampiyonası açılış seremonisinde yaptığı konuşmasında, “Değerli misafirler hepiniz Samsun’a hoş geldiniz. Gençlik ve Spor Bakanımız tüm sporculara ayrı ayrı başarı dileklerini ve selamlarını iletmemi istedi. Bunları size arz ediyorum. Samsun, neredeyse her ay bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmakta. Özellikle son aylarda gerek ulusal düzeyde, gerekse uluslararası düzeyde son derece kaliteli, düzeyli ve uluslararası standartların belki de üstünde spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaktayız. Samsun aynı zamanda 2017 yılında İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na da ev sahipliği yapacaktır. Ben bu vesileyle şehrimizi şereflendiren, 67 ülkeden ilimize gelen 399 sporcuya, sporseverlere, misafirlere ve  seyircilere hoş geldiniz diyorum "şeklinde konuştu.
VALİ ŞANİN MADALYALARINI VERDİ
Açılış seremonisi sonrasında gerçekleştirilen judo müsabakalarını izleyen Vali İbrahim Şahin, ilk gün müsabakaları sonunda bayanlar 48 kiloda dereceye giren sporculara madalyalarını verdi. Törene ayrıca, Canik Kaymakamı İlhan Turgut, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük,  Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan TOK, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ile kurum çalışanları, sporcular ve çok sayıda sporsever katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum