KAÇAK SARAY'DA ADLİ YIL AÇILIŞI OLMAZ

CHP Samsun İl Başkanı Av

KAÇAK SARAY'DA ADLİ YIL AÇILIŞI OLMAZ
30 Ağustos 2016 - 21:28
7- Boş kalıp haberCHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, Adli yılın Sarayda yapılacak olmasından dolayı açıklamada bulundu.
Tayyip Erdoğan, kendi şahsi iradesi ile aldığı kararlara bir yenisini daha ekledi ve bu yıl adli yılın açılış töreni, külliye diye adlandırdıkları, kaçak olduğu Mahkeme kararıyla sabit olan kaçak sarayda yapılacak. Bununla ilgili, Yargıtay Başkanı'nın, "Adli yılın açılış töreninin sarayda yapılmasının yargı bağımsızlığına zarar vermeyeceği" açıklaması filme çekilse komedi dalında Oscar alır.
Ülkem adına, adalet sistemi adına utanç içerisindeyim. Bir hukukçu olarak, ayrıca ızdırap duyuyorum. Kaçak sarayda adlî yıl açılışı olmaz. Bunun tek sebebi, sarayın kaçak olması değildir. Cumhurbaşkanı, tarafsız bir Cumhurbaşkanı değildir ve yemin ettiği günden bu güne, hem yeminini, hem de Anayasa'yı ihlal etmektedir. Herkesin Cumhurbaşkanı olabilme fırsatını yakalayamamıştır. Yargı kararlarına saygılı olmadığı gibi, işine gelmediği zaman yargıçları dahi rencide etmektedir. Devletin tüm kurumları içinde tahribat yapmıştır. Adli Yılın açılışının kaçak sarayda yapılması, yargının da artık tamamen kendisine bağlandığına vurgu yapmak içindir. Tayyip Erdoğan’ın, yargı bağımsızlığı gibi bir derdi yoktur.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum