KADIKÖYSPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Samsun'un güçlü kulüpleri arasında yerini alan Kadıköyspor U14 Takımı Türkiye şampiyonluğu için karşılaştığı İstanbul Albayrakspor'u 4-0 yenerek bir zafere daha imza attı

KADIKÖYSPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONU
12 Haziran 2017 - 11:24
Samsun'un güçlü kulüpleri arasında yerini alan Kadıköyspor U14 Takımı Türkiye şampiyonluğu için karşılaştığı İstanbul Albayrakspor'u 4-0 yenerek bir zafere daha imza attı.
MAÇTAN SONRA BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDILAR
Nevşehir de oynanan final maçındaki Kadıköyspor un golleri Arda (2), Mete ve Muhammet'ten geldi. Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Şener Aydın've Türkiye Futbol Federasyonu TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut’un da izlediği maçta, Kırmızı-Beyazlı ekip  şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Adnan Ersan. Kadıköyspor’lu oyuncular Türen sonrası büyük coşku yaşadı. U14'ler takımı antrenörü Akın Türker Samsun ve Kadıköyspor adına büyük mutluluk ve gurur yaşadıklarını söyledi. Türker, "Oyuncularım ile gürü duyuyorum. Bu başarı bizlere destek veren herkese armağan olsun" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum