KADIN EMEK PAZARINDAN ALIŞ VERİŞ YAPTILAR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin ile birlikte Kadın emek pazarını ziyaret ettiler

KADIN EMEK PAZARINDAN ALIŞ VERİŞ YAPTILAR
03 Eylül 2015 - 00:46
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin ile birlikte Kadın emek pazarını ziyaret ettiler.
Başkan Şahin ve eşi burada alış veriş yaptıktan sonra hep birlikte kahvaltı yaptılar. Bayan esnaflar Başkan Şahin’e ve eşine bu jestlerinden dolayı ve kadın emek pazarına verdikleri büyük destekleri için teşekkür ettiklerini söyledi.
HANIMEFENDİLER BU KONUDA CİDDİ BİR ÖNCÜLÜK YAPTILAR

[gallery ids="33883,33884"]

Kaymakamlığımız yanı sıra, belediyemizin desteği ile Ticaret ve Sanayi Odasızında işbirliği içinde güzel bir çalışma ortamını gerçekleştirdiklerini dile getiren Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,” Bu çalışma sırasında Kaymakamımızın eşi, Durdane Arslan, eşim Şükriye Şahin ve Ticaret ve Sanayi odamızdan Yasemin Muratoğlu Kınık hanımefendiler bu konuda ciddi bir öncülük yaptılar. Belediye olarak alanı düzenledik” diye konuştu. 
POZİTİF AYIRIMCILIK ANLAYIŞIMIZ DEVAM EDECEKTİR

Çok sayıda hanımefendinin  bu çalışmanın içinde yerini  aldığını belirten Başkan Şahin,”  Böyle bir güzel çalışmanın içinde bulunduğumuz için ben ve eşim büyük mutluluk duyuyoruz.  Aile ve kadınlarımıza yönelik pozitif ayırımcılık anlayışımız devam edecektir.  Bu konuda büyük projelerimiz olacaktır. Kadın emek pazarımız her Çarşamba günü saat 08.00 ile 19.00 arası açık olacaktır. Hemşerilerimizin burayı ziyaret ederek alış veriş yapmalarını rica ediyorum” dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum