KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİM SEMİNERİ

Memur-Sen Kadın Kolları ve Samsun Kadın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Semineri” gerçekleştirildi

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİM SEMİNERİ
27 Nisan 2018 - 16:21
Memur-Sen Kadın Kolları ve Samsun Kadın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Semineri” gerçekleştirildi.
Samsun Öğretmen evinde yapılan programda bir konuşması yapan Memur-Sen İl temsilcisi Nejdet Güneysu: “Memur-Sen olarak tüm illerimizde gerçekleştirdiğimiz bu programda şiddetin her türlüsüne ve muhatabı kim olursa olsun tümüne karşı olduğumuzu ortaya koyuyoruz. Sorunlarımızı konuşarak insana yaraşır iletişimle çözebiliriz. Hep birlikte dayanışarak şiddeti toplumsal hayatımızdan çıkarmalıyız. İnanç değerlerimizi ve kültürümüzü yanlış yorumlayarak şiddetin bütün çeşitlerine kapı aramamalıyız. Hoş görünün, sabrın ve tahammülün olmadığı yerde şiddet ortaya çıkar. Bu kavramları el birliği ile yaşatarak şiddetin her türlüsüne karşı durmalıyız” dedi.
Memur-Sen Kadın Kolları Başkanı Songül Kıyak katılımcılara teşekkür ederek; ”Bu Projenin amacının özellikle kadına şiddetin hiçbir gerekçesinin olmadığını, bütün sivil Toplum Kuruluşlarının bu konuda hassas olmaları gerektiğini, Memur-Sen Kadın Kolları olarak olayın üzerinde bütün hassasiyetle durduklarını ve bütün illerde Memur-Sen Öncülüğünde programlar yaptıklarını” ifade etti.
Programın sunucusu Kadın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde Görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Büşra Nur Sayın katılımcılara teşekkür ederek programı kapattı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum