KAHRAMANLARDAN SAKLI CENNET'E ZİYARET...

2015-2016 yılları içerisinde ülkemizin doğudaki bazı illerini ve ilçelerini terör örgütünün ellerinden kurtarmak amacıyla hükümetimiz operasyonlar düzenlemiş ve İller ve ilçeleri temizlemişti

KAHRAMANLARDAN SAKLI CENNET'E ZİYARET...
08 Mart 2017 - 11:20
7- Boş kalıp haber2015-2016 yılları içerisinde ülkemizin doğudaki bazı illerini ve ilçelerini terör örgütünün ellerinden kurtarmak amacıyla hükümetimiz operasyonlar düzenlemiş ve İller ve ilçeleri temizlemişti.
Bu operasyonlar kapsamında vatanın bölünmez bütünlüğü için burada görev yapan askerlerin yalnız olmadıklarını hissettirmek, askerlere moral ve motive etmek için Ayvacık İlçe Kaymakamlığı ve Belediyesi işbirliği ile “Saklı Cennet Ayvacık Kahramanlarla Tek Yürek” projesi kapsamında İlçede 7’den 70’e tüm halkın duyarlı olduğu kampanya düzenlenmişti. Bu Kampanya kapsamında Mardin Nusaybin’de görev yapan askerlere İlçe Ayvacık halkı tarafından Ayyıldız baskılı hediye kutusu düzenlenerek içerisine küçük cep Kuran-ı Kerimi, Türk Bayrağı, İlçe okullarında okuyan öğrencilerin kendi kalemlerinden duygu dolu mektuplar ve ilçenin yöresel ürünü olan fındık konularak gönderilmişti.

[gallery ids="67996,67998,67999"]
Bölgede görev yapan askerlerin eline ulaşan hediyeler sonrası Jandarma Yüzbaşı Barış Kekeçoğlu asker ile birlikte bir video paylaşarak duygularını iletip Saklı Cennetimizin halkına selam göndererek teşekkürlerini iletmişti.
2Terör örgütleri ile yapılan mücadelede görev alan ve şuan aktif olarak Diyarbakır Lice Jandarma Alay Komutanlığında görev yapan Jandarma Yüzbaşı Barış Kekeçoğlu Ayvacık İlçesini ziyarete gelerek  Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret etti. Belediye Meclis Üyesi Mehmet Duman ve Belediye Mali Hizmetler Müdür Vekili Eren Yüksel’de Eşlik ettiler. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Barış Kekeçoğlu hükümetin terörle mücadeledeki azim ve kararlılığından bahsederek duygu ve düşüncelerini aktardı.
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Ülkemizde son dönemlerde yaşanan terör ve şehit haberleri hepimizi derinden üzdü. Tarih boyunca nice badireler atlatmış ve nice bedeller ödemiş olan aziz milletimiz dün olduğu gibi bugün de bu alçakça saldırıların üstesinde gelmiştir ve gelmeye devam edecektir. Rabbim devletimizin birliğini ve bekasını bozmak isteyenlere istediklerini vermeyecektir. Vatanını seven ve her daim hükümetimizin yanında olan Ayvacık halkı her zaman bu hassas konuda duyarlılığını göstermiş hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin yanında olmuştur. Ziyaretimize gelen Jandarma Yüzbaşı Barış Kekeçoğlu’na teşekkürlerimi sunuyor görevinde üstün başarılar diliyorum. Bu vesile ile de vatanı için canını seve seven veren tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet mensuplarımıza ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum