KAHRAMANLARIMIZIN EMANETLERİNİ EMANETİMİZ BİLDİK

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Fırat Kalkanı Harekâtı’nda geçen yıl şehit olan Piyade Uz

KAHRAMANLARIMIZIN EMANETLERİNİ EMANETİMİZ BİLDİK
20 Ocak 2018 - 18:15
Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Fırat Kalkanı Harekâtı’nda geçen yıl şehit olan Piyade Uz. Onbaşı Ramazan Taşkın için Çarşamba ilçesinde Abdullah Paşa Camii'nde okutulan mevlide katıldı.
ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANLARINDAYIZ
Çarşambalı şehit Ramazan Taşkın ölüm yıl dönümünde dualarla anıldı. Şehit Taşkın için  Çarşamba ilçesi Abdullah Paşa Camii'nde  mevlid-i şerif okutuldu.  Mevlide katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, şehide bir kez daha Allah'tan rahmet dileyerek, “Şehidimizin emanetlerine sahip çıkarak onun mezarında rahat uyumasını sağlamak bizlerin görevidir. Şehit ailelerimizin yanlarındayız. Bu vatan için canını veren şehitlerimizi ölünceye kadar unutmayacağız, unutturmayacağız. Bize düşen ne varsa kapımız da gönlümüz de her zaman açık. Bu vatan için şehit olan insanlar kalbimizin bir köşesinde her zaman yaşıyor" dedi.
Şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın’ın mevlidine ayrıca yakınlarının yanı sıra Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli  ile ilçe halkıda katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum