KALDIRIM VE YOL ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMİYORUZ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından Güven Sokakta başlatılan çalışmalar asfalt yapımı ile tamamlandı” dedi

KALDIRIM VE YOL ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMİYORUZ
08 Kasım 2015 - 19:39
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından Güven Sokakta başlatılan çalışmalar asfalt yapımı ile tamamlandı” dedi.
Altyapı sorunu tamamlanmış olan Güven Sokağın bir kısmında eskimiş ve düzensiz olan kaldırımların mevcut olduğunu belirten Başkan Şahin, Bu problemi ortadan kaldırmak amacı ile sokağın tamamı yeni kaldırım ve bordürlerle döşendi ve mevcut asfaltta kaldırılarak yenilendi” dedi.
BÜYÜK BİR ÇABA HARCIYORUZ
Kaldırım çalışmalarını sürekli yerinde inceleyen Başkan Şahin, “Çalışmaları yerinde görmek amacıyla asfalt çalışmasını da takip ediyoruz. Güven Sokak’ta incelemelerde bulunan bu esnada esnafları da ziyaret ettik ve esnaflar teşekkürlerini dile getirirken halkımızındı da çalışmaları yakından takip etmeleri dikkat çekiyor. Bu arada vatandaşlarımızla birlikte sohbet ettik. İlçemizde altyapı sorunu kalmamış cadde ve sokaklarının yenilenmesi, gerek yeni açılan yolların düzenlenmesi için büyük bir çaba harcıyoruz. Buradan önce Büyük Cami Mahallesi Camii Kebir Caddesi’nde kaldırım ve asfalt çalışması yaparak caddeyi güzel bir görünüme kavuşturduk” diye konuştu.
TEŞEKKÜRLERİNİ SÖYLEDİLER
İlçenin dört bir yanında da yama çalışması yaptıklarını hatırlatan Başkan Şahin, “İlçe genelinde Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalar da ara vermeden devam ediyor. Malum olunduğu üzere Ali Kale Caddemizde de geniş kapsamlı kaldırım ve yol çalışması yaptık. Bu arada esnaflarımız birlikte bir toplantı düzenledik bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkürlerini söylediler. Bizler de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a ve ekibine özellikle teşekkür ediyoruz. Buradan bir kez daha söylemek istiyorum. Bir çalışmayı yapmak kadar ona sahip çıkmak da çok önemli. Hemşerilerimizle birlikte ilçemiz için yapılan hizmetlere sahip çıkalım, bu şehir hepimizin. Belediye ekiplerine özverili çalışmalarından, vatandaşlara da anlayışlarından dolayı teşekkür ediyoruz, Halka hizmet etmek için çalışmalarımızı hız kesmeden ettiriyoruz bundan sonra da devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum