KAMURAN ÖZDEN AYVACIK İLÇESİNDE

25

KAMURAN ÖZDEN AYVACIK İLÇESİNDE
22 Nisan 2015 - 10:07
25.Dönem Ak Parti Milletvekili Adayı Kamuran Özden Ayvacık İlçesindeki kamu kurum ve kuruluşlarına bir dizi ziyarette bulundu.

Daha sonra İlçede yapımları devam eden projeleri yerinde gezerek inceleyen Kamuran özden “Ayvacık İlçemiz Spor kompleksi olan bir ilçe konumunda olacak dedik kollarımızı sıvadık ve çeşitli projeler hazırlayarak bu projeleri hayata geçirip yapımına başladık Allah’ın izni ile en kısa sürede tamamlayacağız, Ayvacık hem doğa ve su turizmi ile hem de bunun yanın da spor tesisleri ile kısa sürede adından sık söz ettirecek konuma gelecektir. Doğa harikası Ayvacık İlçemizi doğa güzelliğinin yanı sıra spor alanında da geliştirerek dünyaya tanıtacağız bu alandaki çalışmalarımız hızla ilerleyecek. Amacımız halkımıza, Türk toplumuna ve devletimize hizmet etmek. Allah nasip ederse halkımızın bizlere göstereceği ve vereceği desteği ile başaramayacağımız hiç bir sorun ve hizmet olmayacaktır. Geçmişte bu hizmetleri devlet personeli olarak yaptık bundan sonrada daha güçlü bir şekilde halkımızın seçtiği temsilcisi olarak yapmayı hedefliyoruz. 2015 seçimlerinde Samsunumuzun Ve Ayvacık’ımızın geleceği için adayım” dedi.

Daha sonra Ayvacık Belediyesini ziyaret eden Özden, Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Belur Özden’e yapmış olduğu ziyaretten son derece memnun olduğunu ve çıktığı bu yolda kendisine başarılar dilediğini belirtti. Samimi sohbet eşliğinde içilen kahvelerin ardından beraber stadyuma geçerek burada düzenlenen turnuva maçını izlediler. Ardından Ayvacık İlçesi Kadın Kültür ve Doğal Yaşam Merkezini ziyaret eden Kamuran Özden ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum