KANADALI ROTARYANLARDAN YILMAZ'A ZİYARET

Dostluk Değişim Samsun Programı’na katılmak üzere Kanada’dan şehre gelen Rotary kulüplerinin üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti

KANADALI ROTARYANLARDAN YILMAZ'A ZİYARET
15 Ekim 2015 - 19:46
Dostluk Değişim Samsun Programı’na katılmak üzere Kanada’dan şehre gelen Rotary kulüplerinin üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti. Samsun Rotary Kulübü üyelerinin de katıldığı ziyarette Başkan Yılmaz, Samsun’un tarihi, doğal ve turistik yerlerini görmelerini tavsiye etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Türkiye ve Kanada’nın bölge rotary kulüplerinden çok sayıda üye yer aldı. Takım lideri Kevin Hilgers’in başkanlığındaki ziyarete Grande Prairie Rotary Kulübü’nden Cheryl Montgomery ve Doug Sloan, Jasper Rotary Kulübü’nden Vicky Gulevich ve Cheryl Nelson, Whitecourt Rotary Külübünden Gwen Dionne, Brian LaBerge ve Tracy Sheppard Hinton Rotary Kulübü’nden Richard Dionne, Edmonton Rotary Kulübü’nden Suresh Gurjar ve Wendy Lickacz, Samsun9 Rotary Kulübü’nden ise Atilla Tekat ve Ömür Tekin katıldı.
Büyükşehir Belediyesi Mavi Işık Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezi, Bandırma Vapuru, Kent Müzesi, İlkadım İskelesi, Gazi Müzesi, Amisos Parkı ve Kuş Cenneti’ni gezecek olan Kanadalı Rotaryanlar, panoramik şehir turu ile fabrika gezisi de gerçekleştirecek.
Ziyarette Samsun’u anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, misafirlerine kenti tanıtan katalog ve minyatür ürünler hediye etti. Fotoğraf çekiminin ardından Kanadalı misafirler, belediyeden ayrıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum