Kapanış Toplantısı Samsun'da gerçekleştirildi

Bölgesel İş Kuluçka Merkezleri Projesi Kapanış Toplantısı Samsun’da gerçekleştirildi ENPI Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında yürütülen ve Orta Karadeniz Kalkınma Aja

Kapanış Toplantısı Samsun'da gerçekleştirildi
26 Mart 2015 - 20:22
Bölgesel İş Kuluçka Merkezleri Projesi Kapanış Toplantısı Samsun’da gerçekleştirildi

ENPI Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında yürütülen ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın proje ortağı olduğu Bölgesel İş Kuluçka Merkezleri Ağı (Black Sea Bi-Net) Proje kapanış toplantısı 25 Mart 2015 tarihinde Samsun Sheraton Otel’de gerçekleştirilmiştir.

Bölgesel İş Kuluçka Merkezleri Ağı “Black Sea BI-Net” projesi Karadeniz Havzası Sınır Ötesi İşbirliği Programı 2007-2013 kapsamında 24 ay süresince, Moldova’nın lider ortak olduğu, Yunanistan, Romanya, Ermenistan, Ukrayna ve Türkiye’nin katılımıyla yürütülmüştür. Proje sayesinde, 6 ülkenin iş kuluçka merkezleri sanal bir ağla birbirlerine bağlanacak ve bu yolla ülke KOBİ’lerinin aralarındaki işbirliğinin geliştirilmesi hedeflenmiştir. Uluslararası eğitimler verilecek ve bu eğitimler sayesinde iş kuluçka merkezlerinin ve KOBİ’lerin kurumsal kapasitelerinin artması sağlanmıştır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum