KAR MAĞDURİYETİNDE SAĞDUYULU DAVRANAN MİLLETİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Gümüşhane'de yoğun kış şartları nedeniyle zor bir haftanın geride kaldığını söyleyen AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç

KAR MAĞDURİYETİNDE SAĞDUYULU DAVRANAN MİLLETİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
12 Ocak 2015 - 19:36
Gümüşhane'de yoğun kış şartları nedeniyle zor bir haftanın geride kaldığını söyleyen AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, şunları söyledi: " Tüm yurtta olduğu gibi Gümüşhane'miz de son bir hafta içerisinde yoğun ve sert kış şartlarının hâkim olduğu iklim şartlarını yaşadı. Özellikle Kürtün Yağmurdere ve Pöske dağı bölgemizde 2 metreyi aşkın kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yollar kapandı ve elektrik kesintileri yaşandı... Derhal harekete geçen Özel İdaremiz bir kriz masası oluşturdu, Karayollarımız, TEDAŞ ve Sağlık ekiplerimiz gerekli önlemleri alarak ve günde neredeyse 24 saat çalışarak Gümüşhane'nin bu sert kış koşullarından bir an önce kurtulması için ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Ben de yaklaşık 5 gün süren bu süreç içerisinde günde yüzden fazla telefon alarak hafta sonu da bizzat Gümüşhane'de olayları an be an takip ederek devletin ilgili mekanizmalarının harekete geçmesini sağladım. Ancak bir durumun özellikle altını çizmek isterim. Gümüşhaneli vatandaşlarımız bu zor kış koşullarına, yolların kapanmasına ve elektriklerin kesilmesine rağmen devletine güvenerek büyük bir hoşgörü ve sabır içerisinde bu doğa olayının olumsuzluklarının giderilmesi için yapılan çalışmaları büyük bir sükûnetle karşıladılar. Tüm hemşerilerime göstermiş oldukları hoşgörü nedeniyle minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Bunun yanında gösterdikleri yoğun ilgi ve çalışma nedeniyle Sayın Gümüşhane Valimiz Yücel Yavuz'a, İl Özel idaresine, Sağlık Müdürlüğümüze, Karayolları ve TEDAŞ’a da teşekkürlerimi sunuyorum.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum