KARA, BAY HAFTASINI BOŞ GEÇİRMEDİK

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden Samsun Yolspor’un Teknik Sorulusu Mustafa Kara, ”Bay haftasını iki hazırlık maçı yaparak geçirdik” dedi

KARA, BAY HAFTASINI BOŞ GEÇİRMEDİK
24 Ocak 2017 - 16:24
7- Boş kalıp haberTürkiye Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden Samsun Yolspor’un Teknik Sorulusu Mustafa Kara, ”Bay haftasını iki hazırlık maçı yaparak geçirdik” dedi.
İKİNCİ YARIDA YAPACAĞIMIZ MAÇLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Her iki hazırlık maçında iyi sonuçlar aldıklarını belirten Turuncu-Siyahlı ekibin Teknik Sorulusu Mustafa Kara, ”İkinci yarı hazırlıklarınızı Samsun’da tamamlalarken ve bu arada iki hazırlık maçı yaptık. İyi sonuçlar elde ettik. İkinci yarıda yapacağımız maçlar bizim için önemli takım olarak hazırız. Hedefimiz üst sıralar. Kedimize güveniyoruz” diye konuştu.
BU ÖNEMLİ MAÇIN HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK
Maç haftasına girdiklerini hatırlatan Samsun Yolspor’un Teknik Sorulusu Kara, ”Bu hafta sonu Yeni Amasyaspor ile sahamızda oynuyoruz ve bu önemli maçın hazırlıklarına başladık. Rakibimizi Çarşambaspor karşısında izledik. Önlemimizi alacağız. Taraftarlarımız ile sporseverlerimizi maçımıza davet ediyoruz. Güzel bir maç olacağına inanıyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum