KARAASLAN 3. KÖPRÜDE YÜRÜDÜ!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile İstanbul Boğazı'nın iki yakasını 3

KARAASLAN 3. KÖPRÜDE YÜRÜDÜ!
07 Mart 2016 - 11:58
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile İstanbul Boğazı'nın iki yakasını 3. kez birleştiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde yürüdü.
3. KÖPRÜDE TARİHİ AN

[gallery ids="45749,45748,45747"]


AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihi anlarından biri olan İstanbul Boğazı'nın iki yakasını 3. kez birleştiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son tabliyesinin konulma törenine katıldı. Karaaslan törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile köprü üzerinde yürüdü.  Törene ayrıca Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da katıldı. Törende Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son tabliyesinin kaynağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yaptı.
“KADIN HAYATTIR” BULUŞMASINA KATILDI
Çiğdem Karaaslan, İstanbul'da ayrıca Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile birlikte, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen “Kadın Hayattır” buluşmasına katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen buluşmada Başbakan Ahmet Davutoğlu, erkeklere çağrıda bulunarak, “Nerede olursa olsun kadınlarımızın onurlarına sahip çıkın. Kendiniz şiddet uygulamadığınız gibi şiddet uygulayanı gördüğünüzde durmayın müdahale edin ve kadına karşı şiddeti mutlaka durdurun” mesajını verdi.
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum