Karaaslan'a Atakum'da ilgi…

Samsun’a hizmetin heyecanını yaşıyorum

Karaaslan'a Atakum'da ilgi…
01 Mayıs 2015 - 15:00
Samsun’a hizmetin heyecanını yaşıyorum.

Seçim çalışmaları kapsamında Atakum İlçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, “Arkamızda bize güvenen bir halk ve güçlü bir teşkilat var. Samsun’a hizmet edecek olmanın heyecanını yaşıyorum” dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Atakum İlçesinde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin’le birlikte gerçekleştirdiği ziyaret programına Denizevleri  ve Esenevler Mahallelerinden başlayan Milletvekili Adayı Karaaslan, özellikle gençlerden yoğun ilgi gördü.

[gallery ids="26560,26559"]

Samsun için özellikle kadınlar ve gençler için ciddi çalışmalar içerisinde olacağını ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, “Bugün memleketim Samsun’dan milletvekili adayı olmam, halkıma hizmet etmek için bir şans elde etmiş olmam AK Parti’nin kadınlara ve gençlere olan güveninin sonucudur. İnanıyorum ki önümüzdeki seçimlerde, bir önceki seçimlerin de üstünde bir oy oranı ile halkımızı en iyi şekilde temsil edecek bir güçle meclise gideceğiz. Bu anlamda arkamızda güçlü bir teşkilatın ve AK kadrolara inanan halkımızın olması bizi mutlu ediyor. Kuruluşundan bugüne kadar tek derdi halka hizmet olan ve bu hizmetlerde gücünü milletten alan partimiz aynı heyecan içerisinde yoluna devam ediyor. Samsun için hizmet edecek olmanın heyecanını duyuyorum ” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan’a Atakum İlçesindeki ziyaret programında eşlik eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Yerelde bizler AK belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini sergilerken, bizlerin Ankara’da temsili son derece önemlidir. AK Parti iktidarının güçlenmesi, AK belediyelerin güçlenmesi demektir ki bu durum halka hizmet sunma anlamında elimizi güçlendirir. AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan’ın da bu doğrultuda bizlerle yürek yüreğe olacağına olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum