KARAASLAN'DAN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Atakum ilçesindeki Çakırlar Korusu’nda basın mensuplarına verdiği kahvaltıda çok önemli açıklamalarda bulundu

KARAASLAN'DAN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI...
09 Temmuz 2017 - 20:31
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Atakum ilçesindeki Çakırlar Korusu’nda basın mensuplarına verdiği kahvaltıda çok önemli açıklamalarda bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan; "15 Temmuz'u hiç unutmadık, unutmayacağız. 50 yıl sonra nasıl bir anma programı yapılacağı, bu ilk yıla bağlı. Meydanlarda ay-yıldızlı bayrağımızın altında sabaha kadar nöbet tutacağız" dedi.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine de değinen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "15 Temmuz'u hiç unutmadık, unutmayacağız. Seneyi devriyesi yaklaşmakta ve daha dün gibi yaşadığımız acılar yüreğimizde çok taze. Öncelikle şehitlerimize rahmet dilemek istiyorum. 15 Temmuz gecesini unutturmamak adına çok önemli çalışma yürütüyoruz. 50 yıl sonra nasıl bir anma programı yapılacağı, bu ilk yıla bağlı. O hain teröristler dışında o gece ne yaptıysak aynısını yapacağız. Meydanlarda ay-yıldızlı bayrağımızın altında sabaha kadar nöbet tutacağız" dedi.

https://youtu.be/qV_C1GQwQqA
Şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum