KARAASLAN'DAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101

KARAASLAN'DAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
18 Mart 2016 - 10:31
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıl Dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ''Çanakkale'de, tarihimize altın harflerle yazılan zafer, istiklalimizin ve istikbalimizin de bir manifestosudur'' dedi.
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi; ''Ecdadımız tarafından tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Bu zafer, vatan topraklarını korumak  ve özgürce yaşamak için yazılan bir destandır.
On binlerce vatan evladının şehit olduğu büyük zafer, aynı zamanda emperyalist güçlerin de en büyük hezimetlerinden biri olmuştur. Çanakkale Deniz Zaferimiz, milletimizin yeniden uyanışına, şahlanışına, bir millet olarak dünya sahnesinde yeniden yükselişine de zemin hazırlamıştır. Konu vatan ve bağımsızlık olduğunda, gerisinin teferruat olduğunun en büyük ispatıdır. Bu zafer, aynı vatanda yaşayanların tek bir vücut, tek bir beden olduğunun resmidir. Çanakkale'de, tarihimize altın harflerle yazılan zafer, istiklalimizin ve istikbalimizin de bir manifestosudur. Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli, bağımsızlık ve özgürlüğün simgesidir. Dünyada bir emsali daha bulunmayan, yüce milletimiz ile kahraman ordumuzun büyük fedakarlıklarla kazandığı bu zaferin önemi gençlerimize ve gelecek nesillere anlatılmalı, gazi ve şehitlerimiz rahmetle, saygıyla yad edilmelidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, yenilmez sanılan armadalar ve çelik zırh kuşanmış ordulara karşı milletimizin iman ve iradesinin parlak bir neticesi olan Çanakkale Zaferi'ni kutluyor şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum