KARAASLAN'DAN KADİR GECESİ MESAJI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesajında, ''Birçok hayır ve bereketi içinde barındıran, manevî hazzın yükseldiği bu mübarek gecede, yüce Rabbimizin biz

KARAASLAN'DAN KADİR GECESİ MESAJI
30 Haziran 2016 - 19:52
7- Boş kalıp haberAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesajında, ''Birçok hayır ve bereketi içinde barındıran, manevî hazzın yükseldiği bu mübarek gecede, yüce Rabbimizin bizleri affetmesi ve güzellikler vermesi için dua etmeliyiz'' dedi.
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kadir gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi.
''Rabbimiz, Kadir gecesini Ramazan'ın kalbi ve kıymetlisi kılmıştır. Kadir gecesini ihya etmenin yolu, Kur'anın kadir ve kıymetini bilmekten geçer. Müminler için Kur’an’ı Kerim Allah Teâlâ’ya yaklaşmak için en güzel ve en güçlü vesiledir. Birçok hayır ve bereketi içinde barındıran, manevî hazzın yükseldiği bu mübarek gecede, yüce Rabbimizin bizleri affetmesi ve güzellikler vermesi için dua etmeliyiz.
Bu gecenin, geleceğimizi ve iç dünyamızı huzur ışığıyla aydınlatması ve başta ülkemizin ve dünyanın; İslam ile ilgisi olmayan, dili, dini ve ırkı olmayan, insanların huzur ve istikrarını bozmaya yönelen, masum insanların hayatına kasteden terör belasından kurtulması yegâne temennimdir.
Bu duygu ve düşüncelerle kadir gecesinin, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını,  İslam âlemine barış; insanlık alemine ise hidayet getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum''
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum