KARADENİZ DE BİR İLK!

Karadeniz de ilk defa Samsun’un Çarşamba ilçesindeki Kaymakamlık binası içinde yaşlı ve engeli vatandaşlarımız için hayata geçirilen platform asansörünün ilk deneme sürücünü Kaymakam Caner Yıldız tara

KARADENİZ DE BİR İLK!
29 Aralık 2015 - 21:46
Karadeniz de ilk defa Samsun’un Çarşamba ilçesindeki Kaymakamlık binası içinde yaşlı ve engeli vatandaşlarımız için hayata geçirilen platform asansörünün ilk deneme sürücünü Kaymakam Caner Yıldız tarafından gerçekleştirildi.
Yaşlı ve engeli vatandaşlarımız için Kaymakamlık binası içinde hayata geçirilen platformun ilk deneme sürücünü Kaymakam Caner Yıldız tarafından gerçekleştirildi.  Yaşlı ve engeli vatandaşlarımızda artık rahat bir şekilde binaya geliş ve gidişleri merdiven kenarlarına yapılan platform asansörü ile sağlanmış olacak.  
HALKIMIZA HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCU

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, ”Çarşamba ilçesinde geldiğim günden itibaren ilçemizde yaşan halkımızla birlikte iç içe oldum her sorunların dinledim ve bu arada hizmet binamızın içinde yaşlı ve engeli vatandaşlarımız için yaptırmış olduğumuz merdivenlerin kenarındaki platform asansörü ile geliş ve gidişlerini sağlamış olacağız. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek bizim boynumuzun borcu bunun için buradayız” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum