KARARLI BİR DURUŞ SERGİLEDİK

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Atakum İlçesi Cami ve Yalı Mahallesi'nde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla biraraya geldi

KARARLI BİR DURUŞ SERGİLEDİK
27 Ağustos 2015 - 20:20
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Atakum İlçesi Cami ve Yalı Mahallesi'nde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla biraraya geldi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ilçelerde gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlere ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Atakum ilçesi Cami ve Yalı Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan Milletvekili Köktaş, biraraya geldiği mahalle sakinlerinin hal ve hatırlarını sorarak varsa yeni söylemek istedikleri talep ve görüş onları dinledi.

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun ve AK Parti'nin bütün iyi niyetli çabalarına rağmen koalisyon hükümeti kurulamadığı için 1 Kasım'da seçimin yenileceğini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ülke gündemi ve yaşanan süreçler hakkında vatandaşlarla hasbihal etti.

AK Parti'nin 7 Haziran'dan itibaren tutumlu ve kararlı tavrıyla ülkeyi biran olsun hükümetsiz bırakmadığını ifade eden Milletvekili Köktaş, "AK Parti olarak en başından beri kararlı ve tutumlu bir duruş sergiledik. Bu süre içinde yaşananlar aziz milletimizin gözleri önünde cereyan etmiştir. Bütün yollar tüketildikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Anayasa'mızın son çare dediği, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı karar ile beraber seçimlerin yinelenmesi yoluna girdik. Özellikle koalisyon görüşmelerinde bulunduğumuz iki partinin yaşanan süreç içindeki tavırları, sorumluluktan kaçtıklarını göstermektedir" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum