KARAYILMAZ, BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Samsunlulara seslenen Ahmet Güral Karayılmaz, ”Çok saygıdeğer Samsunlu hemşerilerim, Büyük bir aşkla ve şevkle 15

KARAYILMAZ, BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
10 Kasım 2018 - 13:11
Samsunlulara seslenen Ahmet Güral Karayılmaz, ”Çok saygıdeğer Samsunlu hemşerilerim, Büyük bir aşkla ve şevkle 15.09.2017 tarihinden itibaren yürüttüğüm Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden Büyüdüğüm, okuduğum, uzun yıllar görev yaptığım memleketim Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkan Aday Adaylığım için 9.11.2018 tarihi itibariyle istifa ettim” dedi.
SAMSUN BENİM VATANIM
Büyüdüğüm, okuduğum, uzun yıllar görev yaptığım memleketim Zonguldak’ın Çaycuma Belediye Başkan Aday Adayı olan Ahmet Güral Karayılmaz ,” Büyük bir aşkla ve şevkle yürütmüş olduğum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden istifa etmiş bulunmaktayım. Niyetimiz hayırdır, akıbetimize de hayır olacağına inanıyorum. Güzel Samsun’umuzda görev yaptığım süre zarfında belirtmek istiyorum ki çok güzel, mutlu günler geçirdim. Hatta öylesine bu şehre kendimi ait hissettim ki sizlere çok rahatlıkla “hemşerilerim“ diye seslenebiliyorum.
GÜZEL BİRLİKTELİĞİMİZ OLDU
Samsun halkını sevdiğini açıklayan Karayılmaz, ”Bu şanlı 19 Mayıs şehrinde görev yapmanın bahtiyarlığını yaşarken görevim süresince hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Sayın Valim Osman Kaymak Beye, olmak üzere tüm kurum müdürlerimize, ilçe müdürlerime, mesai arkadaşlarıma, basın mensuplarına, büyük Samsunspor camiası ve taraftarına, bu şehirde yaşayan hepsi birbirinden özel kardeşlerime teşekkür ediyorum ve ayrıca  şükranlarımı sunuyorum” dedi.
VALİDEN BAŞARI BELGESİ
Memleketi Çaycuma'da belediye başkanı aday adayı olmak üzere görevinden istifa eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz'ı özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesiyle ödüllendiren Valimiz Sayın Osman Kaymak, yeni yolunda kendisine başarılar diledi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum