KAR'LA MÜCADELE DEVAM EDİYOR…

Ordu Büyükşehir Belediyesi iki gündür devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle tüm ekiplerini seferber etti

KAR'LA MÜCADELE DEVAM EDİYOR…
19 Şubat 2015 - 00:34
Ordu Büyükşehir Belediyesi iki gündür devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle tüm ekiplerini seferber etti. Kar ve tipi için daha önce 19 ilçenin tamamında hazırlıklarının tamamlayan Büyükşehir, toplam 86 ekiple karla mücadelesini sürdürüyor.

HASTA VE CENAZE OLAN BÖLGELERE ÖNCELİK…

Tüm yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve tipi Ordu’nun yüksek kesimlerinde etkili oluyor. 86 ekip ve 295 iş makinesi ile karla mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, özellikle okul servislerinin bulunduğu güzergâhlar ile hasta ve cenaze olan bölgelere öncelik vererek yol açma çalışmalarına devam ediyor.

BAŞKAN YILMAZ; “7/24 ÇALIŞIYORUZ…”

Başkan Enver Yılmaz tüm yurtta etkili olan kar yağışı nedeniyle daha önceden tedbirli olduklarını ifade ederken, “ Geçtiğimiz ay yaşanan yoğun kar yağışında Ordu Büyükşehir Belediyesi önemli bir mücadele sergilemiş, birçok bölgenin neredeyse gün içerisinde yoları açılmıştı. Vatandaşlarımızın cenaze ve hastalık gibi durumları bu müdahalelerde bizlerin önceliği olmuştu. Bu kez de aynı düşünce ve programla hareket ediyoruz. Yüksek kesimlerde kar çok etkili oluyor. Ancak Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri 7/24 görevini sürdürüyor. Vatandaşlarımız bizlere 24 saat boyunca 444 10 52 no’lu telefondan ulaşabilirler.  Hemşerilerimizin bu konuda bizlere destek olmalarını ve asılsız ihbarlarda bulunmamalarını istiyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından kar lastiği ve zinciri olmayan araçlarla yola çıkmamaları gerekiyor” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum