Kavak Belediyesinde Kademe Kuruldu

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Arza yapan araçların tamiri, bakımı ve onarımı için belediyemizin bünyesinde kademe araç bakım bölümünü kurduk Giderlerimiz azaldı ve bu balgamda kararlı du

Kavak Belediyesinde Kademe Kuruldu
11 Mart 2016 - 14:26
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Arza yapan araçların tamiri, bakımı ve onarımı için belediyemizin bünyesinde kademe araç bakım bölümünü kurduk Giderlerimiz azaldı ve bu balgamda kararlı duruma geçmiş bulunuyoruz "dedi.
Hizmetlerin kesintisiz devam edebilmesi için araç bakım bölümü kurduklarını belirten Başkan Sarıcaoğlu, "Araçlarımızın tamiri, bakımı ve onarımı artık kendi ekibimiz tarafından yapılacak. Bu sayede zamandan kazanıp hizmetlerimiz de artış olacak" dedi.
TEMİZLİĞİ KONUSUNDA ÖZENLE ÇALIŞACAĞIZ
Araç bakım bölümümüzü kuralı yaklaşık 1 ay oldu ve olumlu sonuçlar aldıklarını ifade eden Başkan Sarıcaoğlu," Araç bakım bölümümüze ek olarak yağlama ve yıkama bölümü de kurup Belediyemize ait araçlarımızın temizliği konusunda özenle çalışacağız. Amacımız Belediyemizin ilçemizi çok iyi temsil edebilmesi için tüm olanakları en iyi şekilde kullanabilmek" diye konuştu.
BELEDİYENİN PARASI BEYTÜLMAL'DİR
Belediyemizin gelirlerini en iyi şekilde kullanmalı ve vatandaşlarımızın çıkarları doğrultusunda hareket etmeliyiz vurgusunu yapan Başkan Sarıcaoğlu," Halkımızın parasını kendi cebimizden harcıyormuşuz gibi düşünerek hareket etmeliyiz. Kurmuş olduğumuz kademe araç bakım bölümü ile giderlerimizi büyük oranda azalttık" dedi.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum